-nuurr9206 yalan olmasin ama bu 7 ayliktan sonra olabilir.Cunku oturabiliyordu.Ama dedigim gibi oyle cok tuzlu degildi çok az oluyordu icinde.Valla bende organik yetistiricem herseyi soyle boyle olacak.Ayiptir soylemesi tukurdugumu yaladim.Bende artik ne seviyorsa onu veriyorum.Salça zaten tuzlu oluyor o yuzden su gibi yemesin diye cok az katiyorum tuzu.Icindeki havucundan patatesinden veriyorum istahli yiyor dedigim gibi.Ya da sizin icinize sinmiyorsa.Tuzsu bebek salcasi oluyor.O sekilde ona ozel yemekte pisirebilirsiniz.Parmak havuc patates cok pisirmeyip kendi de yemis olur.Ben simdi oyle yapacagim biraz buyuk dograyip icinden alip eline verecegim.Ne kadar buyuklukte parcalar kopardigini gormus olacagiz zaten cok mudahale etmemek gerekiyormus.6 bucuk aylik olsun tel sehriye oluyor ondan corba yapacagim.7 aylik oluncada kemik suyuna gecerim.Yani dedigim gibi bende artik buna karar verdim.Biz ne yersek onlari yesin.Ama cok israr etmiyorum.Arada sebzeleri yine vermeye calisiyorum teklif ediyorum.InsAllah ilerleyen surede kabul eder.