Ebruu17 Kızlar söylemesi ayıp tuvalete gittiğimde peçeteye kahverengi akıntı geldi. Başına gelen var mı niye böyle oluyor
eylul_veannesi Ebruu17 adet günün geçti mi veya daha var mı hamile olabilirmisin acaba bende şuan aynıyım 3-4 gündür kahverengi leke geçiyor günlük pedime ve adet günüm geçti hamilemiyim acaba bilmiyorum 🤷🏻♀️
surass Bikaç gündür bende aynı şeyi yaşıyorum anlam veremedim. Hormonlarımız bozuldu normal diye düşünüyorum
Ebruu17 surass üç ay önce doğum yaptım bir kez adet oldum. Bu ay gecikince korktum test yaptım negatif sonuç büyük ihtimalle vücut kendini toplamaya çalışıyor diye düşünüyorum
Alminazli Ebruu17 zannetmiyorum pembemsi olur genelde ama bi yapın test yine de iciniz rahat olsun die doktora gözükün dedim genelde adet düzensizliği oluyo ilk adetlerde
Alminazli Ebruu17 ben dogumdan 1 sene sonra regl oldum ilk reglim kahverengi akıntı geldi 3 gün sadece 2.reglim de şiddetli bi kanama oldu dogum sonrasi böyle düzensizlikler cok normal
Ebruu17 Alminazli çok şükür relg oldum 🙏🏻 sizin dediğiniz gibi kahverengi geldi iki gün sonra regle döndü