Zera Zor bir donem ama kesinlikle tavsiye ederim, oglum blw ile beslendi. Kafasina gecirdi, her yere firlatti falan ama suan karsilikli yemek yiyoruz cok guzel kasik catal kullaniyor cook uzun zamandir. 2,5 yasinda suan. Blw candir♥️
heyymomm HappyKids ben yarın yumurta sarısı vereceğim labne peynir ile böyle şeyleri yapmamak mı lazım blw olsun istiyorum ben de. ama blw yapmasını istediğim çocuğuma yumurtayı nasıl koyacağım önüne acaba yapan var mı?
Sofyatomasatlas heyymomm ben ilk kez tattığında haşlanmış sarısını top şeklinde koydum eline, parça pünçik etti pek yiyemedi. Ertesi gün omlwt şeklinde yapıp parmak şeklinde keserek koydum, çok daha rahat yedi. Şimdi bazen peynirli, bazen sebzeli omlet yapıyorum.
Yaseminoymak heyymomm tereyağında pişirip öyle verin isterseniz minik minik bölüp haşlama olunca sarisi boğaza yapışıyor rahatsız oluyor çocuklar
SbnmTlg Doğması gereken tarihten 180 gün sonra Blw ye başlanıyor. Ben de kızım 6 ay 11 günlükken başlamıştım. Tabi bu işe başlamadan bununla ilgili kitabı bitirdim. Bir çok video izledim. İlk yardım öğrendim. Blw zor bir iş ama zorluğu temizlik açısından 😩😄 Biz rahatça yemeğimizi yerken kızım da kendi yemeğini yer 🤗
Ayycann SbnmTlg bana da hep sonrası zor geliyor ya çok yoruluyorum arkasını toplarken o yüzden vazgeçtim kendim yediriyorum
Nehiiir SbnmTlg kitap öneriniz nedir kızım 165 günlük yakın zaman da bizde geçmeyi düşünüyoruz ama daha pek bişey araştıramadım sayılır
Kerem21 heyymomm Ben yumurta tadimini ilk sarışından ufak bir parça haşlanmış yumurtadan zeytinyağınin içine koydum birkac damla zeytinyağiyla verdim
Denizbayir heyymomm yumurta sarısı çok ağzında büyüyordu oğlum yemiyordu haşlanmış omlet pankek tarzı daha çok seviyordu şimdi 20 aylık beyazı ile birlikte olunca daha rahat yiyor
Kerem21 HappyKids biz çorba icirmeye 7. Ay başladık 6 ay full sıvı tadimla geçti 8. Aydayiz 9 a ymon gün var bugün önüne koyduk omlet kendi yaptigim peynir hep kendi yemeye çalıştı zaten salatalık yeşil soğan veriyorduk. Çorba içerken de kaşığı tutuyirdu benimle birlikte
heyymomm Kerem21 ben de öyle düşünüyordum ama o zaman da blw olmuyor yani mecbur kaşıkla vericem ondan dedim p zaman yumurta başlamasında blw yapmayacağız sanırım
heyymomm Denizbayir anladım diğer arkadaşımız da öyle demiş omleti daha çok sevdi diye ama 6 aylık yiyebilir mi acaba omlet sanmıyorum 🥺
Kerem21 heyymomm blw için biz çok az zeytinyağı ile tavada yaptık ama parçalıyor oynuyor yani o da pek tutmadı henüz bir de ekmege bandirip vericem Akalın Bebek ekmeği vermeye başlayınca.
mutlumome Kaşık ve çatal olarak ne tercih ediyorsunuz bebeğin tutması için hangisi daha rahat bilgisi olan var mi
Mom345 Balkizlarim kışın hergün banyo yapıyordu kendini batırıyor diye şimdi de günde 2 3 defa duşa giriyor 😂 zaten duşa girmek için saçına sürüyor doyduktan sonra yapıyor belki kaşık çatalı öğrenince yapmaz diye ümid ediyorum