Linamommg Girlpower jel onermıyor kuzum doktorlar yanı bızım doktor onermedı soguk havuc ver gozun onda olsun ama kasır damagını
Hygge Girlpower Biz Nurse Harveys kullandık. Alt iki dişinin çıktığından haberimiz bile olmadı. Çok huzursuzluğunda ara sıra sürüyoruz. Yine de bir doktorunuza danışın isterseniz, çoğu doktor jel önermiyor diye biliyorum ben ❤️
Hygge Girlpower Bir de zeytinyağında karanfil bekletip sürüyorlar sanırım. Ben kendim denemedim ama hiç 🤷🏼♀️ Geçmiş postlardan bir aratın isterseniz.
Girlpower Hygge işe yaramıyor tetagil de kullandım hiçbir işe yaramadı ben de jel kullanmak istemezdim ama mecburum artık
Gizemkapl Valla hicbrisi bende aldm bos yere para verdm. Eline havuc ver bol bol pırasa ver kemirsin emzigini ver onlara vura vura disini patlatcak jel bos is
Girlpower Gizemkapl öyle mi diyorsunuz o zaman ben bi yarın doktora gideyim birkaç gündür iyice fena oldu çözüm bulamıyorum
Gizemkapl Woody Girlpower aynenbende bir anlık gaza geldim aldim hiç-bir ise yaramadi kendisi dis kasima oyuncagna vurup disi patlattı bir anda havuç verdm oyuncak verdm onlarla kasidi hep