Denzali33 Kızlar 3 aydır doğum yapmışım ama inanılmaz midem bulanıyor. Çok afedersiniz korunuyorum çok iyi korunuyorum sizden özür diliyorum acaba zevk suyundan hamile kalınmaz değil mi acayip kötüyüm şuan bide adetime 7 gün var 😭
Haticekkbkr Denzali33 geri çekilme sizin tabirinizle çok iyi bir korunma yöntemi değil, hatta korunma yöntemi bile değil. Zevk suyu dan da hamile kalınabilir evet
BurcuKucuk Denzali33 çok çok iyi korunuyorum diyip geri çekilme diyorsunuz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu durumda tabii ki hamile olabilirsiniz
Nurgrvn Denzali33 bizde 3 aydır o şekilde ilerliyoruz 😄 geri çekilme. Ama çok şükür bişey olmadı. Ertesi gün hapı kullandım sürekli aslında yılda 3 defa kullanılması gerekiyormuş ama ben bayağı kullandım belki de hormonlarından dolayı hamile kalmıyorum
Lonewolf Denzali33 yani hamile kalma ihtimaliniz var.Çünkü zevk suyunun içinde de sperm oluyor.Test yapın mutlaka.
Minisinannesiii Denzali33 geri çekilme korunma yöntemi değil diyolar malesef bizimde 2 kez o şekilde oldu 1.5 aydır midem cok kötü doktora gitmek istemiyorum
Denzali33 Minisinannesiii psikolojim çok kötü şuan 😭bebeğimin 1 yaşından sonra büyük ve ciddi ameliyatı var ne olacak Allahım inşallah değilimdir
Denzali33 Denzali33 ben 8 ay boyunca bu şekil korundum ne bileyim ki yine bi sorayım dedim 😭az evvel kahve içtim aşırı bulandı