Aysenurrt Arkadaşlar hamilelikte geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı elimde kan sulandırıcı iğneler var ihtiyacı olan ulaşabilir mi ❤️
Cigdemce Aysenurrt bende de var göndermek istedim ama kargo almadı reçete falan bir şey istedi raporlu ilaç olduğu için yollayamamistim. Ama yollaniyorsa bende iki kutu 4000 lik var isteyene yollayabilirm
Cigdemce Utkucan sordu valla paketi açtırdı. Farklı bi kargoya giderim olmadi isteyen varsa şansımı denerim yine
Utkucan Cigdemce Allah alla hiç bakmıyorlar burada hediye kutusuna falan koyun hediye aldım diyin açtırır mı acaba yine
mavilimorcicek41 Aysenurrt ilk zamanlar karnım sonra kollarım iğne vakti az kaçsa bebeğime bişey olcak korkusu Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
Aysenurrt mavilimorcicek41 ayy kader arkadaşım Ben karnıma cesaret edemedim ama kollarıma yaptım hep😪
Dilek4425 mavilimorcicek41 amin bende 9 ay vuruldum iğneleri son ayımda Artık aglayarak yaüpıyodum canım yanıyordu artık
mavilimorcicek41 Aysenurrt eşim yaptı hep karnımdanda kollarımdan da 10.000lik iğne oldum hep ağlardım canım yanıyo bitsin artık diye ama oğlumun bi gülüşüne değer 🥰
mavilimorcicek41 Dilek4425 hiç sorma doğuma girereken kollarımı gördüler iyi dayanmışsın dedi doktorum dokunduğum yer çürük kanaması ayrı vurmaya yer hulamamak ayrı