leynanin_pembemantosuu https://www.hizliresim.com/oz3ypi2 Daha önce cicibebeyi çayla suyla ıslatarak veriyordum böyle birşey olmuyordu.Yeni paket aldım rondoya vurdum aynı şekilde yedirdim bebeğime 5 dakka geçmeden bu şekilde şeyler çıktı içinde.Nedir bilen varmı 5 dakika geçtiği için küf falanda olamaz ?
leynanin_pembemantosuu Linamommg bende bilmiyorum neden olduğunu daha önce hiç olmamıştı eti marka cicibebe 1 kutuda 3 poşet oluyor ya öyle aldım
pembeninkurku Bilmiyorum üstte kalsın🥰 ama sağlıklı değil cici bebe bence yedirmeseniz daha iyi olur ☺️
leynanin_pembemantosuu Tahire kalıntı kalma şansı yok çünkü titizlik hastalığım var kirli şekilde asla rafa kaldırmam raftan sonra tozlanmıştır diye durularım .Daha önce bende yedirdim dediğim gibi ama yeni paket aldığımda böyle oldu
mucizelerin_annesi leynanin_pembemantosuu cnm rondoda en son ne çektin kalıntısı kalmış gibi küf olsa cicibebe ıslanınca olur birde bisküvi çok küflenecek birşey değil
leynanin_pembemantosuu Minisinannesiii ama haşhaş kullanmadımki hiç almadımda öyle bişey olsa yedirirken çıkardı ama 5 dakka sorna oluşmaya başladı ve çoğaldı
leynanin_pembemantosuu Esdoel evet biliyorum tahıllısı falan var ama sade bu sade cici bebe değişik bi durum çünkü yaparken bı sıkıntı yoktu tabağı bitirdi 5 dakika geçti böyle olmaya başladı 1-2 tane çıktı sonra çoğaldı bianda
Mom34743 leynanin_pembemantosuu irmikli keçiboynuzlu olanından varmış onlardan mi aldınız acaba leynanin_pembemantosuu
Esdoel leynanin_pembemantosuu cicibebe dediğin marka kutusu kırmızı olan mi bide gri gibi olan var ikisinden de kullandım böyle sorun yaşamadım şuan kırmızı kutuluyu kullanıyorum bimden alıyorum 1 saat önce yaptım yedirdim tabağı duruyor baktım öyle bir şey yok
Hygge leynanin_pembemantosuu 😱😱 Müşteriz hizmetleriyle iletişime geçin isterseniz, çok ilginç gerçekten.
Birdunyagezegen leynanin_pembemantosuu cici bebe verme diyen mukemmeliyetci anneler gelir şimdi amannn amann
bburcu Birdunyagezegen konu mükemmelliyetçilik değil. Çay kansızlık yapar çayla ıslatıp veriyorum diyor. Faydadan çok zararı var şu yapılanın
limonlukarpuzzz Birdunyagezegen mükemmeliyetcilik değil çayin çocuga ne faydasi var çayla islatiyorum diyor bunun mükemmeliyetcilik değil dogru bildigini söyleme olarak algiliyoruz. Şeker hastaliğu kac yaşa düştü cocuklarda fikriniz var mi ? Bu saçma sapan gidalar yuzunden..
tontisbebegim Birdunyagezegen mükemmelliyetçilikle ne alakası var ya? Evde 10 dk ayırıp yapmak çok mu zor Allah aşkına? İçinde milyon tane koruyucu katkı maddesi şeker glukoz var ya nasıl vicdanınız el veriyor cidden anlam veremiyorum
Yagmursonrasitoprakkokusu leynanin_pembemantosuu tarihine baktınız mı? Bide tadında değişiklik var mıydı?
leynanin_pembemantosuu Yagmursonrasitoprakkokusu evet evet tarihine baktım 2022 son yazıyordu tadınada baktım bi değişiklik yok herzamanki cicibebe tadı
Nursena19 leynanin_pembemantosuu cicibebe iyi marka dahi olsa zararlı vermeyin , şeker oranı çok yüksek .