Baloglum44 Mom081 geçmiş olsun bi hastaneye git istersen belki çıban degil başka bseydir koltuk altında çıkan bsey kanser belirtisi olabilir diye biliyorum
Kukuli00 Mom081 lokum geçirir akıtır derler bizde babaannem hep öyle söyler lokumu biraz ezin koltuk altınıza yatarken koyun sabaha kadar akar kendinden
Yagmur46 Mom081 siz yine bi doktora görünün de, şey de geçirir;bamya. Haşlayın bamyayi,ezin onu da dayanabileceğiniz sıcaklığa gelince o bölgeye koyun sabaha kadar dursun akıtır o
Su1 Baloglum44 öyle pat diye denmezki bacım yazık belki emziriyordur evde tektir kafasına takar biraz anlayışlı yorumlar yapmak lazım👍
Baloglum44 Su1 dogru haklısın canım da ben Bi ihtimal söyledim öyle olacak diye bsey yok küçükken aynısı başıma geldi de ondan söyledim kanser belirtisi demişlerdi bana da koltuk altımda çıban vardı
Su1 Baloglum44 yok doğrudur sizde tedbir amaçlı söylüyorsunuz ben biraz panik bir insanım da bir an kendimi düşündüm ondan yazdım
Tosbiktos Mom081 doktora git canm onlar hafif bı kesikle akıtıyolar..benim her adet döneminde vücudumun bellirli yerlerinde çıkar doktor vücut direncsz kaldığı için demişti..elleme kendiliğinden geçer ama çok rahatsız ederse gel demsti