BeybininAnasi Arkadaşlar bebeklerinize ne zamandan sonra dana kıyma vermeye başladınız? Kızım 17 aylık. Hala kuzu veriyorum ama bazen bizim yemeklerimizden de yemek istiyor, dana veriyorum. (Tabi bir yaşından sonra) Acaba bir sakıncası olur mu?
mom073 BeybininAnasi 6. Aydan beri veriyorum bi sorun yaşamadık biz😬 doktorum söyledi kuzu veya dana fark etmez dedi yani😅 3 kere çekilmesi gerekiyor dedi sadece
BeybininAnasi mom073 aaa öyle mi? Benim doktor da 1 yaşa kadar kuzu demişti. Ben de hep kuzu verdim ama sürekli de bulunduramıyorum ki evde valla her kasapta da olmuyor 😄 teşekkürler cevap için ❣️
Flamingom BeybininAnasi ona hala kuzu dan yapıyorum. Bizden yiyebileceği ya da dışardaysak bazen dana kıyma ama zaten 18 aylıkken etten soğudu çok da kasamıyorum. 2 yasa girecek kızım
BeybininAnasi Flamingom ben de bugün buldum da aldım yine kuzu 😀 her zaman bulamıyoruz yakınımızdaki kasaplarda aslında o yüzden sorun oluyor. Dediğiniz gibi ben de yine ona özel yemekleri kuzuyla yaparım, diğerleri dana olur. Çok teşekkürler cevap için ❣️❣️❣️