Sedadrsn Kızlar bebeğim 2 aylık doktor emzik vermem gerektgni söyledi ama almıyor reçele batırablrsn dedi yapan var mı ?
Oykuaygun Sedadrsn emzik ver demekle Bi bildiği vardır diye düşünüyorum bebeğim küvezde kaldığında ilk emzik istediler. Ama reçele bandırmak bilemedim. Ya yapan varmış önceden lokum bağlarlarmış emziğe öylelikle alıştırırlarmış
Mys01-01 Sedadrsn banada dr onerdı damak yapımız dolayısı ile anne sütü yada mama neyle besliyorsan ona batır cnm chıcco 0/2 kullandım simdi 2/6 aldım şekerli şeyler yasak
ArdicEge Sedadrsn doktorunuzu değiştirin bence. Anne sütüyle beslenen bebekte cok kilolu diye bir tabir olmaz, bebek obez olmaz.
Ebruervam Sedadrsn Eskiler yapmışlar sadece ucunu az recele pekmeze şekere bandirip öyle veriyorlardı bebekken herkese aynı şey yapılmıştır suankiler neden şaşırıp kalıyor anlamadim 🤷🤷doktorun bir bildiği varki demis
GiybetReis Ebruervam erken yasta bu gıdaları tatması ilerleyen zamanlarda uçuk aft gibi agız yaralarına sebep olabiliyor. Bunun gibi bi çok nedenden dolayı emziği bişeye bandırıp verilmesi önerilmiyor.
GiybetReis Sedadrsn keşke doğduğu an verseydim bende emziği. Bende tutturamadım. Şimdi ek gıdaya başladık. Muza felan bandırıp vericem. Ama sizin için erken onları denemeyin🙏🏻