Bademmmmmm Arkadaşlar bebegim 3 ay 24 günlük AVM ye hiç gitmedik gitsek sorun olur mu aramızda hiç bu aylardaki çocuğuyla AVM ye giden var mı
Yoncaz Bademmmmmm hiçbir şey olmaz. Benek arabasıyla gidin ama. Araba hareket ettikçe uyur mis gibi. Zaten bebek bakım odaları var ve hastanelerin odasından daha güzel oluyor .
LaraCroft Bademmmmmm çocuğum iki yaşına girecek daha hiç götürmedim… açık alanlar, parklar, bahçeler doğa dururken neden avm?
Nespressso Bademmmmmm ohoo ben 15 günlükken güzellik merkezine avm ye 16 günlükken göl kenarına yemek yemeye gitmiştim hep geziyoruz düğün nişan komşu arkadaş hatta bir buçuk aylıktı adanadan bartına gittik geldik uzun yola
Yoncaz Bademmmmmm ben 80 günlükken gittim. Bu aralar iki kere daha gittim. . Sürekli giderim de yaşadığım yerde avm yok ☺️ Şu an 4 ay 10 günlüğüz. Düğüne de gittim geçen gün.
LaraCroft Bademmmmmm ben olsam anneniz yakınsa eğer şmkan varsa gelip bikaç saat bakabilmesini rica ederdim, yada alınacakları eşime aldırırdım
Melankoli Bademmmmmm mecbur kalmadıkca bebeğimle kapalı alana girmemeye özen gösteriyorum. (Misafirlikler, mahalle marketi falan dahil) Ama çok acil bir iki durumda avmye girmek zorunda kaldığımda hızlıca işimi bitirip çıktım.
Nrgs Bademmmmmm uyku saatine denk getirir arabayla da giderseniz uyutur üstünü örter rahat rahat işlerinizi halledersiniz avmdeki o uğultu bebek uyutan programlarda bile var o seste çok güzel uyuyorlar
Nespressso zeynepbalci doktoruna sordum hiç bir sorun olmaz sadece kulak basıncı değişeceği yerlerde emzirin dedi
zeynepbalci Nespressso anladım canım otobüsle gidebilir miyim diye düşünüyodum da özel araç rahat olmuştur otobüsü gözüm kesmiyor en iyisi uçak maliyetli ve zahmetli olsa da 😁