Polina Kızlar bebeğim daha 2 ayını bitirmedi 3 saatte bir 90cc mama veriyorum her saat başı da emziriyorum hep ağzı açık aranıyor doktoruma sordum açsa ver diyor da bilemedim korkuyorum
biradamavisi Polina benim bebeğim de böyle. Hatta 2 saatte bir 90 cc emzirme üstüne. Hemde iki memeyi de emiyor. Doktorum ne kadar yerse ver diyor ama ben sağlıksız kilo alımı olacak diye çok korkuyorum
Bursa1628 Polina küçük bebekler doyup doymadığını anlamaz mideleri ne kadar zaten anne sütünü yoğun tutup mamayı azaltabilirsiniz
BerraLinaa Polina bebeğiniz kaç kilo peki benimde 2 buçuk aylık kızım asla yemiyo mamasını saat başı bende emziriyorum
Deletedmom27337 Polina her bebeğin beslenmesi farklıdır. Açsa douama kadar verin. Zaten fazlasını ya çıkarır yada diliyle iter biberonu. Bnm kızım diliyle ittiriyordu doyumca 2 aylıkken
Melisabarbaros Polina benim bebeğim de öyle emiyor ama sürekli bi aranıyor ağlıyor beslenmeden sonra bazen hıçkırık oluyor bazen olmuyor
biradamavisi Polina genelde oluyor hıçkırığı. Neden? Ağır mı geliyor diyorsunuz midesi genişliyor değil mi of 😢60 vermeyi deniyorum yok ağlıyo aranıyor
Polina biradamavisi hıçkırık tuttuğunda midesi genişliyormuş korkuyorum hıçkırık tuttuğunda balık gibi çatlıycak 😂
lidyahsn biradamavisi benim 2 aylık ben de 60 veriyorum 2 saatte bir benim de hıçkırır hep doktora sormuştum hıçkırığı normal olur demişti
biradamavisi lidyahsn ben 90 veriyorum malesef. 60 çok nadir doyuruyor. Ekstra 30 yapana kadar nasıl ağlıyor anlatamam. Kaç kilo bebeğiniz ?
Deletedmom27337 Polina iyiyim sağolun siz nasılsınız 😍 kusura bakmayın nickler farklı olunca ben tanıyamıylrum çoğu arkadaşı 🙈
lidyahsn biradamavisi 5400 dü 2 hafta önce ama 2 saatte bir 60 cc veriyorum gece 90 ı bitiriyor gündüz bitiremiyor kalıyor. Bundan sonra 90 verecem ama büyüyor