Moms12 Hanımlar bikini bölge agda yaptırcagım ama günah dıye biliyorum yabancı kadınım gormesı hakkında bılgısı olan varmı
leynanin_pembemantosuu Moms12 biliyorsunuzki sadece eşlerimize helaliz.Genitel bölgemizi kuaförde görmemeli.Benim ürünlerim var evde kendi kendime komple vicuduma ağda yapıyorum.Sizde yapabilirsiniz.İllaha gidicem derseniz eğer kuaförden sonra komple yıkanıp abdest almayı unutmayın
[silindi] leynanin_pembemantosuu Mrb urun leriniz ne 😃 Peki anlatır msnz bn jilet alıyom ama hiç iyi değil
Aysemme Moms12 evet güzel bilinçlendirme postu olmuş . Günah dan ziyade haram . Ama bende yapamadığım için ağda kuaföre gidiyorum ve hemen eve gelip gusül alıyorum
leynanin_pembemantosuu [silindi] internetten almadığım için marka veremiyorum ama şöyle söyliyeyim. 1 adet kazanlı ağda ısıtıcı Kalıp ağda Spatula ağda bezi ağda yağı makas Bebek pudrası
ozge28 Moms12 evet günah normal sartlarda ama ben mecburiyetten gidiyorumm evde kendim alamadığım icin ve eve gelip abdestimi falan hep alıyorum
Buseasel8 Moms12 makinalar var kesmeyen onlardan alabilirsiniz. Hep bacak için ucu var hemde genital ve koltuk altı için.
Moms12 Evet bunu bıle bıle de gıtmek cok daha haram olur demı bende kendım yapamam evde kesınlıkle jilet felan bıktım sabahına cıkıyor artık abdesti alsak bıle yınede haram degıl mo kafam karıstı ıyıce
ikiprensannesii2 Haram diye biliyorum ama maalesef bende gidiyorum 😞 bir dönem jiletle yaptım evliyken zor oluyor ayrıca sert çıktığı için hiç hoş bi durum değil kirpi gibi.