pamuksekerinannesii Kızlar nasıl olmuş düşük maliyetli çok güzel bi alan oldugunu düşünüyorum rengarenk havuz toplarınıda döküyorum arada nasıl sizce🙂
leynanin_pembemantosuu tugbahy6 çitler hazır satılıyor yerdeki karolarda hazır satılıyor yürüme arkadaşı hazır satılıyor arkadaş maliyeti az demiş ama ona göre az bana göre çok fazla internetten fiyatlarına bakabilirsiniz
pamuksekerinannesii Bursa1628 190 tl çitler e bebekte 399 tl 190 tl ye şok marketden aldım matları ise 30 tl ye aldım e bebekten indirimdeydi hepsi
pamuksekerinannesii leynanin_pembemantosuu yürüme arkadasından bahsetmedim ki ben canım citler ve matlardan bahsettim 190 tl ye aldım şok marketden matları ise e bebekte 30 tl ye aldım bende 2 çit var matlardan ise 3 takım var ama 190+30=220 tl ye bunun kücüğünü elde edebilirsiniz
TospikOglusum pamuksekerinannesii yeni mi.aldin canm.hala indirim var mı ,matlar çok çok ucuzmuş hatta
pamuksekerinannesii Bursa1628 ondan düşük bütceli dedim bende 2 çit 3 adet mat takımı var ama bunları teke indirip 230 tl ye çok güzel bi alan yaratılabilir bebişlere