Eciss 2.topuk kanı sonuçlarından sonra sağlık ocağından arandım bir değer sınırda çıktığı için tekrar istediler böyle bir şeyle karşılaşan var mı arkadaşlar 😢
Jyskmomk Eciss karşılaştık bebek sarılıkken alındığı için hatalı sonuç çıkmış 2 hafta ne yedim ne içtim hic bilmiyorum hiçbir sey de çıkmadı sonuç hatalıymış lütfen canınızı sıkmayın. Hatalı olma ihtimali çok yüksek.
merhabacanim Eciss 55 gün önce aynı şeyi yaşadım canım fistik kibrosiz diye bir hastalık bir hafta boyunca perişan olduk gönlünü ferah tut sarılıktan vs değerler yüksek çıkabiliyormuş.
Aybersa Eciss ben de aranmistim 3. Kez topuk kanı verdik ,sarılık 10 du hatta, bir hafta boyunca ağladık eşimle, sonuç bir daha aranmadik çok şükür, olumsuz olursa aricaz demişlerdi 🤲
Eciss Angelangelll evet o gün hatta sarılık var dediler bebeğimde bana sarı geliyordu apar topar hastaneye gitmiştik inşallah hayırlı haberleri alırım bende iki gecedir internetten araştırıp duruyorum 😢
Eciss Jyskmomk evet bende araştıra araştıra bir hal oldum şok oldum arayıp tekrar gelin deyince evet sarılığımız vardı
Mom678 Eciss icinizi ferah tutun genelde yanlış cikiyor.. sarilik degeri o zamanki aclik degeri ilac kullaniyorsa o.. hemsirenin duzgun alamamasi hepsi etkili.. icinizi ferah tutun 😊😊
Deletedmom_14 Eciss bizim de kistik fibrosiz değerimiz yüksek çıkmıştı, ter testi için yönlendirildik, o günler saatler geçmek bilmedi resmen neyse ki ter testimiz güzel çıktı. İnş sizin de değeriniz güzel gelir ferahlarsınız🙏🏻🌸
Eciss Mom678 inşallah bizde hayırlı haberleri alırız çok teşekkür ederim herkesten bilgilendirdiğiniz için 🥰🙏🌸