Mervefe07 Merhaba 3.5 aylık oğlum uykusu var ama zor uyutuyorum acaba neden böyle oluyor uykuya dalmak bizim için çok eziyet oluyor 😣
Ebruseyda Mervefe07 zamanı kaçıyor olabilir iki saatte bir uyuması lazkm aslında ama bazı bebekler daha farklı bir yada bir buçuk saatt olunca uykusu geliyor benimkinin
Yumurcakk Mervefe07 bendede o sıkıntı vardı 27 günlük birincisi yattıgı odayı değiştrdim emzirmek yerine sağıp biberonla verıyorum memede yyuyor 10 dk sonra uyanıo ama sagıp verdiğimde doyuyor. Ve gazını cıkartmadan uyutmuyorm düzene girdik şükür ilk hafta coook zorlandım hiç uyumadı ama sımdı maşallahı var oğlumun
Asilinannesi1 Mervefe07 oğlum bugün tam 3,5 aylık uyutmak için savaş veriyoruz evde resmen. Ki hiç böyle değildi en azından gece uykusu düzene girmişti. Dün gece 2 ye kadar anca derin uykuya geçti. 4.ay atağında şuan ona bağlıyorum ben umarım biter bir an önce
Zlm Mervefe07 bizimkide uyku zamanını kacirdinmiydi kıyameti kopartiyo gözünden uyku akiyo çok belli ama nasıl agliyo çığlık çığlığa ama o uyku anını yakalarsam burnunun üstünü azıcık okşayinca bir dk durmuyo uykuya dalması
Mervefe07 Ebruseyda bende öyle yapıyorum 2 saati geçirmiyorum genelde 1.30 saat te falan uyutuyorum bu aralar çok zorlanıyorum 😩
Ebruseyda Mervefe07 uyandığında bile bağırıyor yani bı ueri mi ağrıyor yoksa neden bağırıyor anlamıyorum geri uyutmaya çalışıyorum bende
Ebruseyda Mervefe07 ikinci. Diğerinde pek uyku aralığı falan bilmiyordum bu sefer baya araştırdım bu uyku konusunu ama iki saat dolmuyo bizim işte asla durmuyor bu yuzden bı düzen yok henüz
Mervefe07 Ebruseyda anladım benim ilkide fenaydı 7 ay gaz çektim bu da uyumuyor gazı yok ama anlamadım 🥴
Mervefe07 Yumurcakk anladım maşallah diyelim bilmiyorum gece emer uyurdu şimdi iki saat sallıyorum beşikte hiç yapmazdı
Mervefe07 Yumurcakk doyuyor canım doymaz olur mu fazlasıyla kusuyor 🤣 gazını çıkartayım derken uyku muyku kalmıyor sonra
Mervefe07 Asilinannesi1 aynen bizimkide öyleydi salla dur gece ne halde olduğumu bende bilmiyorum 🤷♀️ inşallah çabuk geçer
Zlm Mervefe07 öyle o birkaç dakikayı kaçırdığın an bitti kucağımda sallıyorum ayağımda sallıyorum deli gibi agliyo zorla uyutuyorum bide nerde uykusu geldiyse orda uyuyacak alıyım güzel bı yere yatiriyim desen bitti gene agliyo 😄