Pnrdnzysfars Merhaba hanimlar dogum yaptiktan sonra sütüm hemen gelmedigi icin hastane cantama mama koymak istiyorum ne olur ne olmaz diye ne onerirsiniz
Burculiceee Pnrdnzysfars bebelac nutricomfor yada SMA comfort bağırsak düzeni olmadığı için bu mamalar daha iyi birde biberonla vermeyin kaşık biberon yada eds sistemi kullanın eds ile hem sütünüz gelir hem bebek doyar
Mys01-01 Pnrdnzysfars hastane verıyor mamayı sırınga ile o an mesela mama deneniyor benımkı evolvia cok güzel içti 3 gün süt gelmedi sonra takvıye evolvıa aldık
melike54 Pnrdnzysfars benimde sütüm gelmedi aptamil aldık 1bucuk ay kullandık o kadar gaz yaptıki sonradan anladık kesinlikle tavsiye etmiyorum ve çok şekerli bi mama. SMA kullanıyorum çok memnunum
Pnrdnzysfars Mys01-01 oglumda hastane bize aldirma di bende almamistim esim hemen eczaneden aptamil almisti sadece sutum gelene kadar kullanmistim eve gelince de bir ay falan kullandik simdi aptamil almak istemiyorum
Pnrdnzysfars Ebrarergun123 sma almayi düşünüyorum bende oglumda bi aptamil denedim diger hic bir mamayi bilmedigim icin fikriniz onemli benim icin