Nefes1490 Gebze’de yaşıyorum burada yasiyanlr lütfen acil kiralık ev arıyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Timurcan Nefes1490 Merhaba merak ettim ev buldunuz mu kiralar nasıl acaba bizde önümüzde ay sonuna doğru oraya tasinacagiz kiralık ev bakıyorum internetten
Smali Nefes1490 Tatlıkuyu da e 5 in arkasında çok güzel siteler var.orada ev sattım.kiralar ne kdr bilmiyorm ama bebek için park bile var site içinde.erengul sitesi
Nefes1490 Timurcan hayr bulamadm 1000 TL’den basliyo bütün evler ama hala bulamıyorum binada razıyım ama bı bulsm genelde satılık valla
Timurcan Nefes1490 ya öyle mi internette baktım aslında görünüyor sahibinden.comda ama tabi gidipte bakmak lazim
Nefes1490 Smali ya ben satılık alamıyorum şuan çok istiyorm ama malum imkansız ama kiralık istiyorum dedm ya 1000 TL’ye de razıyım ama yok yani ayrıca tatlı kuyuda bu fiyata ancak 1+1 bulur insan emlakcimisnz
Smali Nefes1490 canım o sitede kiralık vardı.ama pahalı sanırım.1yil önce ayrıldım.besevler var bide Tatlıkuyu dan yukarı çıkınca orda daha da uygun sanki evler.iyi semtler bunlar.
Nefes1490 EfeKartal fark etmiyo ya 3 yada 2 yeterki çok küçük ve eski olmasn cnki oturdum yerde çok eski böcek faln cikyo evden bir gün bayılıp kalicm ama ne zaman
Nefes1490 Smali besevler uzak annemlre tatlikuyuda centera yakın olr ancak cnki babam yeni vefat etti anneme çok uzak kalamm hayrlisi artık ya kira içinde çok para ödemek istemiyorum açıkçası