MinikAdaninAnnesi Slm kızlar mama sandalyesi alacam çok kararsızım almak istediğim e bebekten baby plus marka kullanan var mi bide şey olanlar var ayri şekilde masa ve sandalye oluyor sizce hangisi yardım lütfen 🙏
Hulya-6676 MinikAdaninAnnesi merhaba bende almak istiyorum arkadaşlarım İkea Antilop mama sandalyesi önerdiler ama bende hâlâ kararsızım
uyumayankoala MinikAdaninAnnesi Kesinlikle ikea antilop öneririm. O ayrılanlar bir süre sonra bozuluyor ve basamaklı olduğu için çocuk basamağa basıp kalkıyor tehlikeli olabilir
yaseminoztrk MinikAdaninAnnesi bende pierre cardin markalı bir mama sandalyesi baktım. Çok güzel görünüyor ama sizin dediğiniz gibi ayrılıp masa oluyor. Yine de kararsızım bende bekleyeyim burada
Mrvblgc Bendekide ayrılabilenden dedikleri gibi tehlikeli.. çocuğum ayağıyla önündeki mandalı itikleyip masasını açıp yere düşmüştü 😓fonksiyonu çok evet ama düz olsa daha iyi olurdu bence
Mlke301020 MinikAdaninAnnesi joie mimzy LX model aldım çok rahat bebeğim yatar pozisyonada geliyor alçalıp yükseliyor. Katlanıyor bir yere yerleştirmek için . Ön tabakları çıkarılıp yıkanıyor ve tamamen çıkıyor. Bir bezi yıkanıyor diğeri leke tutmuyor silinince geçiyor. Ben memnunum ☺️
Keskeuyusamm Aman şu işlevi de olsun bu işlevi de olsun diye alma valla hiç birini kullanacak zaman olmuyor yeri geliyor. Sağlam olsun yeter
MinikAdaninAnnesi Keskeuyusamm çok pahalı olsun da istemiyorum öyle beni idare edecek düzgün normal bisey