melike54 Esraeseses Aptamil kullandım kilo aldırdı ama aşırı gaz yaptı bebelağa geçtim oda gaz yaptı sabahları çok kıvraniyodu şimdi SMA kullanıyorum gayet memnunum
hale_0909 Aptamil conformil var tadı biraz diğerlerine göre tatsız ama benim bebeğim sevdi çok iyi gazı kendi kendine çıkarıyor kabız olmuyo normal aptamil çok gaz yapmıştı
Senem1234 Esraeseses bizim doktorumuz SMA COMFORT önermişti. Çok ta memnunuz sadece biraz zor buluyoruz
melike54 Senem1234 evet bizde eczaneden bulabiliyoruz markette asla bulamıyoruz geldiği gibi bekliyorlar heralde 😂😂
Senem1234 melike54 24 saat boyunca aradığını biliyorum eşimin bulamayım başka almıştı 😀😀😀 Biz de e bebeğe gittikçe bulunca stok yapıyoruz
Senem1234 Leyeegae bize ertesi güne lazımdı üstelik bayram tatiliiydi 😀😀😀 kargoyu çok beklememiz gerekiyordu. Şuan akıllandık tabi stoklu gidiyoruz 😎
Archmomm Esraeseses ben hipp combiotic kullanıyorum . Çok memnunum 🙏🏻İlk tabiki bagırsaklar alışana kadar kabızlık oluyor ama gaz yapmıyor ve bagırsaklar alısınca kakası bile neredeyse saati saatine oluyor 🙏🏻
Senem1234 melike54 Sanki optipro daha çok kokuyor geldi bana . Birde onu yerken biraz daha fazla kusmuştu.