Yigitannesii Son 3 haftadir covid gecirdik alt disleri cikti atesi hep buna bagladim ama hala dusmuyor. Doktora gittik kan idrar temiz cikti. 38 olmadan endise etme dedi doktor ama cocuk uyumuyor az bi huzursuz . Havalara bagli olur mu ates ?
deryata Yigitannesii havalara bağlı olacağını düşünmüyorum öyle olsa bizimde olurdu fikrim bu yönde. o durum benim bebeğimde de var aynı şekilde doktora götürdük salgın hastalık vardı ondan olmuştu o esnada sordum aynı şeyi söyledi doktor. herhangi bir müdahaleye gerek yok dedi. 38üstü ateş bizi tedirgin eder ama bu şekilde seyrediyorsa problem değil olabilir dedi. azı dişi çıkıyor sanırım bizimkinin ben ona yoruyorum. acaba sizde de başka diş patlatıyor olabilir mi
Yigitannesii deryata ayy kesks dis olsa hani bende 3.dis geliyor sandim ama alt ikinin ardindan hemen gelir mi ? Daha gecen hafta ciktilar. Doktorda bakti agzina baska gelen dis var demedi ama bilemedim. Peki sizdeki ates uykusuzluk yapti mi ? Ates dusurucu verdiniz mi
deryata Yigitannesii uykuya direnme uyku saatlerinde uyumak istememe gece uyanma yaptı evet canım. ateş düşürücü vermedim takip ediyorum 38 i geçerse vericem. inşallah geçmez 🙏🏼
Yigitannesii deryata insallah bende korkuyorum uykuda falan yukselir diye calpol verdim hep ama vermicem artik oda zarar. Sizede cok gecmis olsun🌸