ecemeric Kızlar selamlar hepinize 🙋🏼♀️😇 Sakarya da yaşıyorum. Bebeğim için rutin kontrol ihtiyacı adına güvenliğiniz ve memnun kaldığınız bir doktor önerisi rica ediyorum. Bu konuda önerisi olanlar yazabilirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim 😇
melike54 ecemeric Dr Turgay Şenen özel poliklnği var eski doğum evi karşısında ben hamileliğimin basından beri gittim sezaryen doğum yaptım gerçi bizim bütün aile onda doğum yaptı 😂 çok tecrübeli gitmeni tavsiye ederim
ecemeric melike54 yaa çocuk doktoru yazmayı unutmuşum 🙈😂 ama yine de çok teşekkür ederim öneriniz için ❤️
kbr-frk-ysf ecemeric ben adatıp hastanesinde doğum yaptım. Doktorumda tuba düzcandı. Tavsiye ederim. Bir daha bebeğim olsa ona giderim kendimi rahat hissettim onun yanında
Dmrcnn ecemeric tabiki kesinlikleeeee esra tırman muayenesi 250tl ama gereksiz yere cagırıp tahlil yapmıyor hatta coğu problemi whatsapp ğzerinden çözüyoruz yarın getiriyimmi diyorum gerek yok su kremi kullanın diyor mesela başka doktor olsa müayene ücreti almak için hemen gel der cok samimi ve gercekten parası hakediyor instagramdan bakabilirsiniz
Guzeleanne Devlette Mesut beye götürüyorum, tek sorun şuan randevu bulamıyorum. Ama acil durumlarda kapısından geri çevirmiyor gördüğüm kadarıyla