muhanne Arkadaşlar bu bezi çevreci ve nispeten temiz içerikli olduğu için kullanıyorum. Fakat bezi değiştirirken minik şeffaf jel parçaları oluyor. Huylandım doğrusu bebişin tenine temas halinde. Sizlere de oluyor mu? Nofmal bir şey mi?
Sofita muhanne ben de o bezle başladım çok ıslak kaloyordu hatta ıslak mendilini de almıştım o da çol suluydu oğlum 3 aylık oldu ilk ay sonrası aynı sebep yüzünden molfixe geçtim çok meönunum içerik temiz “molfix pure&soft” öneririm
TalentedMom muhanne her çişli bezde usun süre değiştirilmediği zaman oluyor çiş fazla beklediği için içindeki kristaller dağılıyor
Neslihan1903 muhanne kızım 4,5 aylık hiç öyle bir sorun yaşamadım bebeğim altında bezi çok bekletmemek lazım ele kız bebekse hem sıçam hemde enfeksiyon sebebi
BBBuse Bezler uzun süre degisirilmediginde oluyor. Ürik asit kristalleri de olabilir doktorunuzla bir görüşün
Kubrayusaberk Bende temiz içerik die almıstım bioyu bende her bezde o sorunla karsılastım hatta 5 paket almıstım 1 paketi ancakullandım kalanını başkasına verdim..bezi de sık değiştiririm
F-Betul muhanne Aslında şöyle dolunca olur demek daha mantıklı. Birkaç kez denk geldi bana da kızım çok içtiğinde dolduruyor bezi baya o zamanlar denk geldim.
muhanne Tüm annelere teşekkür ediyorum. Genel kanı bezin dolduğunda jelleşme yaptığı. Önceden olmuyordu sıcaklarda başladı. Belki bebeğim büyüdü ve idrar miktarı artmıştır. Daha sık değişim yapmaya çalışacağım.