Berra Mrb kızlar bebegım son bır aydır şekerleme yapıyor. Bu bır haftadırda yarım saatlık kısa uykular yapıyor sureklı sallıyorum ılk 3 ay kolık olduğu ıcın sallamak zorunda kaldım memede sütüm yetersızdı. Memedede uyumadı hıc. Sadece sallayarak uyuttum. Artık bacaklarımı hıssetmıyorum ve kısa uyuduğu ıcın uykusundan kalkınca huzursuz uyanık olduğu vakıtlerde kucağımda oturtunca duruyor. 3 ay 2 günlük suan uyku egıtımıne baslamalımıyım çok erkenmıdır acaba? Bu ayda desteksız uyutun varmı aranızda bılgılendırırsenız sevınırım?
deletedmom01 Berra Canım bu ay başlasan sonuç alamazsın bence biz denedik olmadı kendi istediği saatte yatıyor sadece her akşam düzenli yatıyor o kadar
Berra Denizmelisa evet mamasını degısınce bırden gazları kesıldı başka mama kullanınca yöne devam edıyor
Berra deletedmom01 kendı ıstedıgı saatte uyusunda sallamaya bır çare bulsam kılosu artınca artık dızlerım agırıyor.
Prensannesi08 Berra hamak alabilirsin ben de ayağımda sallıyorum hamak sipariş verdim onda rahat ederim inşallah
deletedmom01 Berra Ben baby&plus’ın wind otomatik salıncağını aldım da rahatladım koyuyorum hafifçe sallıyor o da çok sevdi 650tl fiyatı bak istersen bi