Yigithamzamom Takma diyorum kendime ama olmuyor yahu her gören gelişmemiş diyor boy 68 cm napmaliyim sizce 😭
Mavi22 Yigithamzamom aynıyız 8 aylık 7 kilo ve 68 cm bence boyları uzun ama kilosu düşük banada herkes öyle diyor çok canım sıkılıyor 😒
Samyeli008 Yigithamzamom 11 aylık 72 cm 8 kg canım üzülme yani ne yaptıysam olmadı yemiyor ve kilo almıyor elimden geleni yaptım çok ağladım çok post açtım ama sanırım her bebeğin kendine has bir gelişimi var ne yaparsak yapalım değişmiyor
Seherliva29 Yigithamzamom kaşık mama denediniz mi yada kan tahlillerine bakıldı mı? Benim kızım 14 aylık 8 kilo çok da takmamak gerek önemli olan sağlıklı olmaları ve motor gelişmelerinin iyi olmasi
Yigithamzamom Seherliva29 Biraz kan değeri düşük dedi kan damarlasnin düzgün kullancz damla miktarını arttirdik
merve5561 Samyeli008 kızım 1 yaşında 8 kiloydu şimdi 4 yaşında 14.5 kilo civarı hala yemiyor boyu yaşıtlarıyla aynı ama kilo hep geride napalım ben kabullendim artık
Samyeli008 merve5561 Aynen canım sanırım nasıl başlarsa öyle gidiyor yemeyen yemiyor minyon kalıyor ben de kabullendim gibi artık
merve5561 Samyeli008 aynen ben de kabullendim onun yanında 1 yaşında oğlum var 11.5 kilo o iyi mesela iki kardeş tamamen zıtlar üzme kendini yemeyen çocuk kilo da alamıyor
Samyeli008 merve5561 Maşallah canım ikizler bile birbirinden farklı oluyor görmüştüm burda biri yerken biri yemiyor mesela. İkinci bi çocuk yaparsam en büyük duam yemek yesin olacak benim de😂
merve5561 Samyeli008 ben çok dua ettim canım kızım beni yemek konusunda çok bıktırdı Allah duamı kabul etti oğlum fena değil yer genel olarak demek çok içten dua ettim 😊