Defne0111 4 ay 5 günlük kızım neymiş bu 4.ay atağı ben böyle görmemiştim daha uyku uyumak istemiyor direniyor sabah erkenden uyanıyor gece kaçkere uyanıyor ağlıyor kucak istiyor ondada ağlıyor ne zaman düzelir bu durum 🙄😫
Hamdis08041988 Defne0111 1 hafta bazen daha cok sürermiş :( bizdede durumlar boyle. 4. Ay asisi oldu bidr üstüne ates huzursuzluk mahvolduk:(
ikiprensannesi_gul Defne0111 ayyyynnnııı benim oğlum 😒Allahım doğdu doğalı rahat bir bebekti ama 4 ay başladı gündüzüm gecem kalmadı.. Aç olduğunu sanmıştım değilmiş kilo alışı güzel gidiyomuş Allah kolaylık versin bize benim oğlumda 4 ay 7 günlük
S-2611 Defne0111 tam 38 gün sürdü o bitti 6 ay uyku girilmesi yok büyüme zamana çocukları anacım bunlar annanem derki ruhlar kartlaştı şimdi çocuklar herşeyi biliyor çok fenalar diye
Defne0111 Hamdis08041988 allah kolaylık versin valla tükendim kimsemizde yok burda eşinde bende covitiz valla dinlenemedim hiç halim kalmadı
Defne0111 ikiprensannesi_gul benim kızımda hiç beni yormaz uslu bir bebekti nasıl böyle oldu şaşıyorum
Fatoscum Defne0111 4 ay 13 günlük🙋♀️uyumuyor,emmiyor,eller hep ağızda,beni göremeyince ağlama krizlerine giriyor.Atak takvimine göre 35 gün sürüyor yolun yarısına geldik sayılır ama 😴
Alp16 4 ay 3 günlük benimkide günü gününe uyumuyor bazen çok huysuz sürekli ağlama krizlerine sokuyor uykuya zor dalıyor gece sık uyanıyor bitsin diye bekliyorum
ikiprensannesi_gul Defne0111 tanıyamıyorum gerçekten oğlumu bende hep mi böyle olcak acaba bebişler artık
yeni4747 Defne0111 evet uzun uykusu vardı atak bu mu demek bende ah yavrum ackıyor sürekli diyorum :) büyüyorlar onunla uğraşmayı bıraktım nasıl isterse öyle davransın onun yerine ben alışmaya çalışıyorum uyku düzenine az uyumaya