Busesrmz Bu haftasonu ateşi vardı biraz şimdi yok ateşi felan ama öksürüyor hırıltıyla uyuyamıyor öksürmekten balgamı var gibi öksürürken öyle ses geliyor. Napmam lazım acil bi çözüm
Sanyamm Busesrmz inşallah bronşit değildir geçmiş olsun canım bu arada hastaneye götür kötü olmadan asist yada mukotık şurup içse geçer
MerAlpp Busesrmz geçmiş olsun. Hakiki çörek otu yağı varsa yatarken sırtına ve göğsüne sürün. İnce penye bezle de kapatın. Üstünü giydirin. Yatırın… Ama dikkat edin çok fazla terletiyor bu.. İlk uyandığında hemen üstünü değiştirin. Teri üstünde kalmasın.. Bnm oğlumda öyleydi. Bunu uyguladım çok faydasını gördüm. Umarım size de şifa olur.
Mom356 Busesrmz acile. Götürebilme şansın yok mu biz çok çektik kızımda sürekli hastanelerde yattık daha fazla ilerlemeden götürsen bir hava verirler yavrum kendine gelir
Denzali33 Busesrmz hemen hastaneye götürün biz 5 gün hastanede yattık ciğer de enfeksiyon vardı lütfen geç olmadan götürün gösterin inşallah kötü bir şey çıkmaz
TugbaElifCemil Busesrmz aktardaki satılan da olur cnm sanırsam…bende çörek otunu kaynayıp suyunu vermiştim ayı müsaitse kuru öksürüğe ıyi geliyor çünkü
Busesrmz Denzali33 Birannebirbebek7 Mom356 Sanyamm TugbaElifCemil Yasemin_06 Gzmvlkn Götürdüm kızlar çok şükür ciğere inmemiş hava verdiler az bişi alabildik oğlum krizlere girdi korktu heralde. Şurup verdi boğazında ödem yapmış balgam varmış teşekkür ederim 🙏🏻 şuan yapabileceğim şeyleri yazarsanız da olabilirr
Birannebirbebek7 Busesrmz serum fizyolojik varsa evde enjektörle sıkın YouTube da videosu var şu an için rahatlatır
Yasemin_06 Busesrmz vicsk baby balm var bebek viciksi ondan sür Cnm göğsüne sırtına bezle kapat 2 güne hiç biseyi kalmaz
Gzmvlkn Busesrmz çok geçmiş olsun oğlum 5 aylık bizimde aynıydı hastaneye geldik bronşit olmuş doktor hava ile geçer dedi pazartesi günü hava verildi eve geri döndük salı günü tekrar geldik ve yatış verildi 2 gündür hastanedeyiz bence ihmal etmeyin götürün biz bugün taburcu olacağız eve hava makinası verecek doktor evde tedaviye devam edeceğiz
Yasemin_06 Busesrmz balgam için felan oksurugude kesilsin diye önceki yazdığım gibi vicsk baby balm alırsanız göğsüne felan sürerseniz o hemn keser öksürüğün balgaminada iyi gelir ayrıca evdennde eksik edilmemesi gereken bişey kışın bebeğine vok kullandım bu kışta kullanicam insallahvicsk markasına ben güvendiğim için bu markadan aldım. Ayni işlevi yapan mustelanin urunude var ama 2-3 kati pahalı olduğu için vicsk markasini kullanıyorum ben
Sanyamm Busesrmz zeytinyağı oğlunun göğsüne sür buzdolabı poşeti birkaç delik yapıp üstüne koy canım kızımda çok işe yaradı ve 2 aylıktan büyükse çay kaşığı ucu keçiboynuzu ver geçmiş olsun canım
PembePelikan Busesrmz klimada mı yattınız acaba? Bebekler çok çabuk etkileniyor muhtemelen üşüttü,, ateş yoksa endişe edecek bişey yok ben oğlumu sağlık ocağına götürdüm öksürük için şurup ve antibiyotik verdi sadece öksürük şurubu kullandık, atlattı şükür