yigitinanneesii Kızlar bebeğim 29 günlük mama ve anne sütü olarak besliyorum. Biberondan ayırmak istiyorum ama şırıngayla vermek zor oluyor. Kaşık biberon kullanışlı mı? Boğulma vs yapıyor mu? Kullanan var mı ?
Polina yigitinanneesii eğer göğsünüzü tekrar tutmaz diye endişelendiğiniz için bıraktırmak istiyorsanız anne göğsü şeklinde biberonlar var
Saafie yigitinanneesii Bn kullanıyorum kullanışlı ama bazen bebeğim istemiyor memeden emmek istyr farklı yöntemler deniyorum, umarım sizin bebeğiniz kabul eder ..
gocebebirbayan yigitinanneesii neden biberon kullanmak istemiyorsunuz ? Ben Avent kullanıyorum. Anne göğsüne çok çok yakın. Önemli olan beslenmesi zaten. Karnı doysun iştahı yerinde olsun da ne önemi var biberonun 😊
Mys01-01 yigitinanneesii dün aldım doktor önerisi ile ama hızlı geliyor akışkan olduğu için içirdim ama benımkısı 3,5 aylık e bebek kaşık bıberon güzel m begendım
yigitinanneesii gocebebirbayan biberonla mama verince emmek istemiyor canım, bende anne sütünü alsın istiyorum
zeyzey77 yigitinanneesii Bende nuk natur sense biberon kullanıyorum. Delikleri çok küçük ve anne memesi gibi 3 tane deliği var. Biberonu ters çevirince deliklerden sızma yapmıyor ancak sıkarsan ya da bebek emerse mama ve süt çıkışı oluyor
Mys01-01 yigitinanneesii simdi yine onunla yedırdım elimle birden gelmesin diye tutarak verdım az az akıttım ama beğendi canım bence al dene bide dük degıl yatık tutarsan az az gelıyo mama
Mys01-01 yigitinanneesii evet o zaten cnm dr onerdı bana onu bıberon reddınden dolayı ama aldı kasıgı
Naaaaazzzzzz yigitinanneesii kasik biberon icin tam zamanı biraz daha biberona alışırsa kasik biberonu reddediyir. Hemen başlayın bence zaten sütü siz veriyorsunuz o cekmiyor boğulma olmasi imkansiz.
Mys01-01 Naaaaazzzzzz muazzam bırseymıs yazınızı gorunce oh dedım kaşık bıberon ile iyi gidiyoruz biraz dökülüyor ama olsun deger
yigitinanneesii zeyzey77 bende avent kullanıyorum o da o şekilde ama yine anne memesiyle benzemez tabi