sima ben aslında bi hafta diyet yapmıştım çok düzelme olmamıştı cuma doktora gittim işte, kesinlikle o diyeti boz bu çocukta alerji YÖK ben 30 yıldır alerji üzerine çalışıyorum sen bu çocuğa diyet yaparak eziyet ediyosun Avrupa da mukuslu kakaya asla müdahale etmezler boş diyetler uygulatıyolar bu çocuğun aminoasite ihtiyacı var sen et süt yemeden de bu çocuğa kilo aldırırsın boş aldırırsın kakada kan olmadığı sürece asla diyet önermem dedi. Ben hatta biraz itiraz ettim çok kötü çocuğum filan bana yemin ediyorum anksiyete bozukluğu olmuş sende psikolojik destek Alman lazım ilk çocuğun ondan böyle hissediyorsun gaz da olacak uyku düzensizliği de bunları direk alerjiye bağlama dedi 🤦🏼♀️ Ama işte insan çocuğunu da bilir doktorlar tamamen ikiye ayrılmış bana test yaptıran doktor demişti ki YÖK alerjisi bak testte çıkmadı bi başkası da testte çıkmayabilir dedi. Ya param olsa Ankara’nın en iyi alerji doktoruna götürcem araştırıp dünya para istiyorlar işte götüremiyorum çok çaresiz kaldım Eger alerji varsa eziyet etmek istemiyorum yoksa da bu sefer gerçekten sağlıklı beslenemiycek canım:(