Keppi Kızlar bugun 2. Dozu oldum da ben. Suan ates halsızlık mıde bulantısı ve tat koku kaybı yasıyorum. Bunları yasayan var mı? Yanı yan etki mi sadece acaba? Bırde emzırırken panadol alabılır mıyım? Elımde sadece bu var suan😢 nolur gören yazsın cok kötüyüm😢😢
T-Alp Keppi yan etki diye biliyorum ve emzirirken sadece parol kullanabiliyoruz diye biliyorum canım anne sen yine de bi doktoruna danışmalısın çok geçmiş olsun
Sevcus T-Alp Keppi geçmiş olsun. benden de ateş, eklem ve bel ağrısı yaptı minoset plus veya parol içebilirsin sezeryandan sonra veriyorlar bende 38,5 olunca içtim kötü haber bebeğime geçti ateş Dr. Yazdım olabilir dedi inş sizde olmaz
Keppi T-Alp elşmde sadece panadol vardı onu aldım bebegı bu gece emzırmicem mama verıcem mecbur😢 çok teşekkürler 🌸
elams1 Keppi bende ikinci dozdan sonra çok rahatsızlandım ateş halsizlik eklem ağırdık boğaz ağrısı öksürük ama tat ve koku kaybı olmadı bence siz bi kovid testi yaptırın çünkü aşıda tat ve koku kaybı gibi bi yan etki olduğunu hiç duymadım.bu arada çok geçmiş olsun