Burcu2- 8 ayı bitirdik yapmazdı hiç Böyle emziriyordum dönmüş ilk defa düştü koltuktan gözümü bi açtım aglıyor yerde aldım sakinleştirdim gece uyku esnasında düştüğü için uyuyor suan emdi uyudu birşey olmuş mudur ay elim ayağım titriyor doktora götürmeli miyim
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Burcu2- uyutmayın en az 3 saat.50 cm ve üzeri tehlikeli.gözlerde kayma bulantı kusma olursa tehlikeli.3 saatin sonunda da uyuşa bile kontrol edin.birde tepkilerini ölçün.uyandırın
Cheddar Burcu2- yüksek yerlerde yalnız bırakmayın büyümüş bebeğiniz. Göz kayması, burun kanaması, huzursuzluk olursa doktora götürün geçmiş olsun
Mevacanimkizim Burcu2- Kızımı kaynanam alçak salincaktan düşürdü peşinden kustu uyuma zamanıydı uyumasin diye babasıyla oynattim o zaman yine kustu sonra dayanamadı uyudu çok şükür bişey olmadı olur öyle şeyler normalden farklı davranırsa götürün derim inşallah bişey olmaz geçmiş olsun ❤️
AselLinaK Canım gözlemle uyutma en az iki saat. Ağız dolusu fışkırtarak kusarsa götür. Benim bebeğim de düşmüştü yataktan hemen götürdüm doktor öyle söylemişti.
Burcu2- AselLinaK iyi de küçük DHA uyutmasam huysuzlanıyor birde uyurken düştü ağladı ama nezirinde geri uyudu
-1590sinem Gozlerde kayma kusma çok derin uyuma hali varsa hemen götürün 2,5 aylliken düştü oğlum doktorum öyle soylemisti uykusinda surekli durt sariliktaki gibi uyanmama durumu varsa götürürun Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Eylul23 Uyanık kalması lazım 2 3 saat 6 aylikkkrn kızım dezgahin üzerinden düştü çok şükür birseyi olmadı ama doktor uyutma demişti biz yine de film çektirdik yüksek olduğu için gözlerini kontrol edin