Mslbrn Merhaba hanımlar… 9 aylık bir kzıım var kolik bir bebek ti 5 aya yakın çektim gece uyku sıfır zombi gibi gezer olmuştum. Atlattık çok şükür. Şimdi de kızım bir türlü uykuya geçmiyor bir düzen oluşturdum saati var aslında ama olmuyor uyumuyor. Tam iki saat uyutmak için uğraştım şaka yada abartı değil inanın iki saat sürdü. Uykusu iyice gelsin öyle uyutuyum diyorum bu defa da huzursuz olup durmuyor sonuç yine aynı. İnanın misafirliğe bile gitmeye korkuyorum uyku saati geliyor ben adamların yüzünü görmüyorum doğru düzgün başka odada bebek uyutmaya çalışmaktan. Her yöntemi denedim ama sonuç aynı. Çok yoruldum inanın yıprandım bebeği böyle zor uyuyan anneler var mı? Mesela şu an hala uyutmaya çalışıyorum tam 9 da geldik odaya ☹️😤🤯
Damla29 Mslbrn 2 saat değil ama bu ara 45 dkya yakın sallıyoruz habere aglıyor 11 aylık nedeni ne anlamıyorum eline telefon veriyoruz bişeler acıp öle uyuyor malesef yoksa çıngar cıkıyor kendini saga sola atıyor uyumamak için ama uykusu var benim oğlum da hep huzursuz bi bebekti
Eyllebr Mslbrn benım bebegım de oyle ne gunduz uykusu var ne gece hayır bir bebek neden uyumaz anlamıyorum bugun 6 gibi uyandı uyutmadım 10.30 uyuttum aksam 11 uyandı daha uyanık
Kubra96 Mslbrn bizde bugn 9 aylık olduk benm oğlumda normalde çok sakin bir bebek uykuya hemen geçer ayaklrmda sallardm smdi ne ayaklarmda sallayabliyorm nede kolay uyuyo sürekli kollarmda sallyrum öyle uyuyo guc bela artık kollarmda derman kalmadı. Gece uykusna yatyor sürekli aglayrak uyanyor yarm saatte bir bir saatte bir birkaç gundr gece uyumaktn flan brsey anlamdm. Nedn böyle bende blmyrum
bikerem Mslbrn 10aylik oglum,uymak istemezse zorlamiyorum,careyi boyle buldum,biraz dikkati dagilip yorulunca o sirnasiyor eee diye diye. Bu sayede ikimiz de mutluyuz.
Brcdrnlila Mslbrn bence bütün bebekler şuan bu durumda benim kızım 6ay 18 günlük bizde de aynı sorun var gündüz uykusu yok gece uykusuna geç geçme uyumak istememe huysuzluk mevcut nedeni yok tatildeyiz ve ne geziyoruz ne yemem yiyoruz nede aktivitemiz var evde daha rahattık inanın geçer hepsinin inşallah yoksa düşüp bayılcam bir yerde🤦🏻♀️
19071907 Haklısınız her şekilde , annelerin çok kutsal insanlar ya .. bende yeni çıktım odadan saat 9 dan beri uğraştım psikolojim bozuldu habire papatya çayı içiyorum
Keremikoo Mslbrn 1 ay oncesi saat 8 gibi uyuyan oglum simdi 10 bucukta zorla uyuyor. Gozlerinden uyku akiyor uyudugunu anlayinca uyanip agliyor. Direniyor da direniyor. Anlamadik atak haftasinda midir duzelir mi bilemiyorum 4 ay 5 gunluk eskiye doner insallah
AselLinaK Valla benimki de çok zor uyuyo canım. 8. Aya gircek sallanmak istemiyor başka türlü de uyumuyo bende bir saat uğraşıyorum uyusun diye. Gündüz iki uyku yarım saat bazen iki saat hiç belli olmaz keyfine göre. Gece zaten zibilyon kere emmeye kalkıyor ne olacak bilmiyorum
Merialp Mslbrn bende saatlerce uyutmayi denerdim düzeni otursun diYe.. ama bazen olmayinca olmuyor gercekten ikimizde yipraniyorduk. Artik öyle yapmiyorum tabiiki uyku sinyalleri verince uyutmaya götürüyorum baktim uyumuyor hic zorlamiyorum.. belli bi süre sonra zaten sirnasiyor uyumak icin sonra sip diye 5 dakkada uyuya kaliyor.. bazi günler bizlerde sonucta saati saatine uyuyamiyoruz.. o yüzden hic zorlamiyorum..
AdemCicekAli Gün içersinde enerjisini iyice atmasına yardımcı olun , gezin yeni oyuncaklar yeni aktivitelerle vakit geçirmesini sağlayın . Bı de ay ay uyanık kalma süreleri var belki de çok erkenden uyutmaya çalışıyorsunuz