Happyturuncu Merhabalar bugün 16 günlük olduk. Birkaç gündür burnundan sızıntı şeklinde süt ya da peynir gibi beyaz kusmuk geliyor ama fışkırır gibi değil sızıntı şeklinde başına gelen var mı ? Elim ayağıma dolanıyor, doktora gideceğiz ancak izinde doktoru:(
Bursa1628 Happyturuncu fazla veriyor olabilirsiniz ben ilk hafta aç kalıyor diye emdikten sonra mama da vermiştim burnundan ağzından fışkırırcasına geldi ondan sonra da hiç mama vermedim o tarz bir şey olmadı şükür 6 . Ayımıza az kaldı
idilolo Happyturuncu korkmayın, fazla sütü çıkartıyor, doyduklarını bilmiyorlar o nedenle de fazla sütü çıkartıyorlar. Benim bebeğim 47 günlük hep fazla sütü çıkartıyor.
Happyturuncu Bursa1628 sanırım bizim minnak sürekli aranıyor memeyi diye doymadı sanıp sürekli emziriyorum fazla geliyor çok teşekkür ederim ☺️
Happyturuncu idilolo aklım çıkıyor, elim ayağıma dolanıyor vala memeyi vermeyince ağlıyor :( teşekkür ederim ☺️
Toprakseyran Happyturuncu canım benim bebeğim de bugğn 27 günlük bizde de oldu çok ama doktora da kontrole de gittik bir sıkıntı olmadığını fazla sütü çıkardığını söyledi. Birde bebekler aç da olsa tok da olsa aranıyor ellerini yiyor sürekli ağzını açıyor hepsini acıkmaya yormamak lazım büyük ihtimalle sütünüz bu yüzden fazla geliyor ve çıkarıyor olabilir ferah olun yine de içinizin rahat etmesi açısından doktorunuza sorabilir ve kontrole gidebilirsiniz karar sizin tabiki🥰
idilolo Happyturuncu bir süre sonra öksürmeye de başlayabilir korkmayın, benim bebe acele acele emmek isterken genzine kaçırıp öksürüyor.
Aselmila17 Happyturuncu bizde hala bile oluyor 3,5 aylık olsun çok ŞÜKÜR RABBİM bebeğinizi bi sağa bi sola yatırın
Sedonay Happyturuncu canım reflüsü var büyük ihtimalle normal endişe etme doktora git mutlaka sen yinede benim oğlumdan musluk gibi gelmişti birkeresinde ☺️
Happyturuncu Sedonay bugün ilk kez bizim de öyle geldi bir defa öğreneceğiz artık :( çok minnak çok üzülüyorum
Happyturuncu Toprakseyran çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun , Pazartesi günü kontrolümüz var o zaman soracağım bende
Sedonay Happyturuncu canım yatırıken bi sağ tarafa bi sol tarafına yatır olucakböyke şeyler endişe etme büyüdükçe sorunları büyüyor