Ayseozcan canım biogia mutlaka eczaneden al kullan, emzirdiginiz için siz kendinizi usutmeyin. Kaynamış bir bardak suya bir çay kaşığı kimyon köy iç o rahatlatır. E bebekte kirazlı patik var ondan al fırında ısıt giydir. Bize hiçbir damla işe yaramadı maflor + ve biogia rahatlattı. Daima karnına bebe yağı ile masaj yap youtubede gaz masajı var onu yap hemen yapıyor kakasinida gazinoda canım. Anason çayı birebir sen her öğünde muhakakk iç hem uyku yapar bebeğine hemde gazını rahat çıkartır. Onun dışında ayı biraZ daha dolsun 1 çay kaşığı anason çayida bebeğinize isterseniz icirin ben bir çay kaşığı minicik veriyordum. Formül mama kullanıyorduk için çay kaşığının arka ucu ile kimyon bir seferlik atıyordum. Bunlar hemsiremizin onerisiydu. Muhakakk sırtını sivazlayin her beslenme sonrası ki çıksın.
Bunlar dışında bask yaptığım bişey olmadı zaten tek çözen anson çayı oldu ve maflor++ gaz damlası oldj birde gaz masajı başka çare yok. Aynı zamanda sunuda söyleyeyim alerjisi oluncada gazı çok oluyormuş bizim süt ürünleri aleejimiz var 7 ayda ortaya çıktı. İnşallah gaz kabusunuz erken biter Allah kolaylık versin canım benim