Balkiz20 Kizlar bugün 4 ay asınızı olduk ateşlendi kızım biraz ateş düsürücu verdim ama ebeye sormayı unuttum duş aldiranilir miyim birde en çok kaç olursa doktora falan gideyim beni aydınlatır mısınız esim görevde çok tedirginim yalnız başıma gece bı şey olur diye
Mora Balkiz20 38 i geçince ateş düşürücü 38.5 hemen hastaneye demişti bize doktor. Aldırın duş ama aşı yerlerini ovmayın enfeksiyon riski için. Ateş düşürücü 4 saatte bir verin
Bursa1628 Balkiz20 39,5 a kadar korkmayın 38 ,5 sonrası calpol veya paranox s yarım fitil atın ateşi yükseldiğinde ilk odayı soğutun zıbın ve bezle kalsın sadece baktınız yine düşmedi ılık suyla duş eklem yerlerine ıslak pamuk koyun Allah yardımcınız olsun
Balkiz20 Bursa1628 carpol verdim canım şuan ateşi 38.2 sürekli kontrol ediyorum 2 ay asimizda ateş olmamıştı bu onun ikinci dozuymus ama bunda oldu nedense anlayamadım
Bursa1628 Balkiz20 bizde bexero aşından sonra 39.7 leri gördük doktorum bağışıklık hücreleri çoğalıyor dedi aslında iyi bir şey dedi 😂
Balkiz20 Bursa1628 canım valla benim ilk bebek ondan 38.3 de bile elim ayağıma dolandı doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim
Bursa1628 Balkiz20 benimde ilk bebeğim ben aşırı panik biriyim bir de doktorum sağolsun hep destek oluyor Rabbim koruyor bebeklerimizi sen sürekli ateşini takip zaten aşıdan kaynaklı ateşler maksimum 1 gün sürüyor korkma