GiybetReis Hgddd yeni mi başlıyorsunuz. Biz 5. Ayda başladık. 3 gün kuralı gidiyoruz. O şekilde başlayabilirsiniz. Suyuda suluğa koyuyorum kendi içiyor. Günde toplam 25cc felan.
Brsnysr Hgddd Bizde başladık bakalim yoğurt bı iki irmikli muhallebi havuç püre bugünde labne denedik 3 gün kuralı ile ama ek gıdaya başlayali kaka yeşil Dr sordum normal dedi sizdede öyle oldumu
Mrveykt GiybetReis Bizde 5 buçuk ayda başladık.. Siz neler verdiniz? Ben ilk Kabak ezdim biraz Zeytinyağ verdim 3 gün sonra Havuc birde yogurt
GiybetReis GiybetReis hepsi 3 gün kuralıyla olmakla beraber, yoğurt havuç kabak patates . Şimdi meyveye geçicez. Muz avakado elma sonra labne daha sonra 3 gün yumurta sarısı çeyreği sonra 3gün sarısının yarısı. Daha sonra sebze çorbası. Şimdilik reçetemiz bu. 😊
Hgddd 5 gibi basladik doktor tavsiyesiyle tadimlari yaptik 2 ana ogun veriyordum simdi nasil ilerlemeliyim
Yagizkerem Kızlar biz 5 ay 10 günlükken başlafık tadımlara Doktor su vermeyin anne sütünün içeriğinde su var zaten dedi Siz ne düşünüyosunuz
Selcan_ozer Tam tersi doktorum w aylıktan beri bol su ver ki susuz kalmasın dedi ben biraz ağırdan aldım bebeğm susuz kaldı idrarı pembeydi şimdi günde 150 cc kadar bile su içiyor cok sıcak aşırı terliyor. Kahvaltı çorba yada meyve bizim de
Brsnysr Hgddd bugün İlk defa denedik çeyrek yum sarısı yoğurtla karıştırıp verdim boğazında felan kalır diye
Hgddd GiybetReis labne olarak neyi hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz sade sekilde mi vericeksiniz baska biseyle karistiricakmisiniz
GiybetReis Hgddd pınar labne kullanan çok varmış burda bende öyle düşünüyorum şimdilik. Bu aylarda ilk defa verdiimiz hiç bişeyi karıştırmayacakmışız. Alerji var mı yok mu diye. Sade vereceğim