cansukayra https://instagram.com/esilayanefesol?utm_medium=copy_link INSTAGRAM kullanan anneler canlı yayına destek olun lütfen kızımızı yalnız bırakmayın 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom896 cansukayra Destek bekleyen o kadar sma lı bebeğimiz var ki devlet bir fon açıp önceliğe göre destek olmalı böyle kaça bölüneceğimizi inan şaşıyorum artık … canım yanıyor çok yanıyor kızımla gülüp oynarken aklıma geliyorlar boğazım düğüm düğüm oluyor keşke hepsine yetebilecek gücüm olsa
Splash-Splash-Love cansukayra Devlet mültecilere yardım edeceğine önce sma’lı bebeklere yardım etsin. Ulan sövmek istiyorum 😠😠😠😠😠
Kalbi_hep_kirik cansukayra Sms uygulaması var mi canım . Benim instam yok . Haber edin . Sms ten yardım yapabilirim .
cansukayra Desteklerinizi esirgemeyin be kadar çok kişi olursa o kadar göreni duyanı olur yardımcı olun lütfen güzel anneler
cansukayra Deletedmom896 ya gerçekten öyle ben evladıma sarılırken bile aklıma onlar geliyor Allah kimsenin başına vermesin çok zor seslerini duyurmaya çalışıyorlar ama kimse görmüyor ona üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum bende ne yapayım 😞
Deletedmom896 cansukayra Zaten böyle bizler gibi insanlar sayesinde bir nebze umut oluyor o canlara …
cansukayra Valilik izinleri var arkadaşlar canlı yayına girmek paylaşmak Bile bi destektir o annenin halinden anneler anlar o yüzden burda paylaşmak istedim insan duyarsız kalamıyor
cansukayra Kalbi_hep_kirik SMS onaylanmadı daha valilik izinli iban var VALİLİK İZİNLİ TL HESABI TR50 0001 0019 0484 0873 0150 01 Banka: Ziraat Bankası Alıcı : Abdullah Annaç/Senem Annaç/Ferhat Annaç