Mom356 5-cocuk-annesi Yok aksine çok yiyorum özellikle süt yapan yiyecekler salata rezene tohumu kimyon tohumu içiyorum incir vs hep bunlar
Splash-Splash-Love Mom356 Offf. Korktum su an benim gebeliğim bana zehir geçiyor her günüm stresli ağlamaklı. Dertleşmek isterdim seninle 🌺
Mom356 Splash-Splash-Love dertleşelim canımın içi üzme kendi gerçekten çocuk çok zorlu oluyor Yemin edrm ben unutmuyorum hamileyken ağlamaktan saçlarımı yoluyordum çok kötü günlerdi
Sarekuzu_19 Mom356 Yamunadan aldım çok güzel terletiyor spor yaparken giyiyorum iki aydır düzenli spor yaparken giyiyorum üç kilo verdim
Splash-Splash-Love Mom356 Yok yaa oğlumun bana ne zararı olabilir ki. keşke derdim uykusuzluk yorgunluk olsaydı.
Mom356 Splash-Splash-Love bebek için karnındaki çok aşırı sinirli oluyor birde stres yaparsan benım her iki çocuğum çok sinirli hırçın sürekli ağlama modunda ikiside
Splash-Splash-Love Mom356 Ahhh Ahh. Rabbim daha büyük dert vermesin ama öyle bir musibetki başımdaki… Boğazımda düğüm ne yutabiliyorum ne tükürebiliyorum. 🤷🏻♀️
Splash-Splash-Love Mom356 Senin derdin başından aşkın sağol canım söylemen yeterli hem ben alıştım içime atmaya. Bi dostum var ona anlatırım bi o anlıyor zaten sağolsun. Seninkinin yanında benimki hafif kalır ama işte 🤷🏻♀️