Aysel03 Kızlar bebeğim emiyor sadece anne sütü alıyor fakat kilo alımı az deliricem niye az alıyor karnı doyuyor hiç bir açlık belirtisi yok sütüm de var fakat neden kilo almaz 5 aylık oldu 6 kilo anca iki aydır az kilo alıyor neden olabilir ne yapmalıyım
Dorukuzey Aysel03 biz 4 aylık olduk bugun ebe kiloyla ilgili bu kadar sıcakta kilo almayabilir hiç korkmayın dedi bize enfeksiyonu yoksa eğer korkmayın önemli olan susuz kalmasın yeterli emmediğini düşündüğünüzde su takviyesi yapabilirsiniz ben ilk oğluma 6 aydan önce vermedim anne sütü mama gidiyordu bu sadece anne sütü ne zaman istese emiyor ama yinede su takviyesi yaptım ona ragmen 45 günde 1kilo aldı
Bursa1628 Aysel03 bebekler 4. Aydan itibaren daha az kilo alırlar doğum kilosunun 2 katına çıktıysa 5. ayda dert etmeyin doktorum anne sütüyle beslenen bebek aylık 500-600 gr alsa yeterli diyor
Aysel03 Dorukuzey keşke benimki de alsa bir kilo :( ilk aylar hep birer kilo aldı ama sonra biraz emmesi azaldı şimdi düzeldi ama kilo almasını çok istiyorum çok şükür sağlıklı bi sıkıntısı yok ama neden almıyor diye düşünmeden edemiyorum su vermeye iki üç gündür başladım biraz biraz veriyorum ne kadar versem ki
Aysel03 MerAyaz ebe 4. Ay kontrolünde boyu uzamış baya boy gelişimi var o yüzden biri yeter dedi dağa 5. Ay kontrolüne gitmedim 5 gün sonra olucak
Bursa1628 Aysel03 bende 4. Ayda o atağı yaşadım bizim ki 400 gr almıştı ama sonra 600 -700 arası aldı şimdi 5 ay 22 günlük olduk
Dorukuzey Aysel03 1.5 ayda aldı biz 1200 1500 aldık 3 ay prematüre birde bebegim ben 3 4 çay kaşıgı veriyorum günde 2 kez saglığı yerinde olduktan sonra varsın zayıf olsun benim büyük oğlan 3 yaşında 1 4 kiloydu hep yeni az az alıyor gören Afrikalı sanıyor 🤣Neyseki beyaz tenli