Emirinannesiiiiiii Bebeğim 20 günlük kakasını yapamıyordu doktora götürdüm yoğun gaz var dediler lavma yaptılar Biogaia kullanıyorum ama hala devam ediyor Zinco aldım şimdi Benimde beslenmeme dikkat etmem gerekiyormus Varmı önerisi olan çözüm bulan
Sfanr Emirinannesiiiiiii kulak copune zeytiyag şurup poposuna hafif uyarlama yapabilirsin anında çıkarıyor bezi falan ser altina
Asyakus123 Emirinannesiiiiiii malesf canım deneyerek ona iyi gelen gaz ilacını bulacaksın zaten onu bulana kadar da gaz sorunu bitiyor 😕
uyumayankoala Emirinannesiiiiiii Zinco içinde alkol var kullanmayın, Sab Simplex kullandım çok çok faydasını gördüm
Mihribann11 Emirinannesiiiiiii biogia düzenli aynı saatde ver 5 damla, bebek yağı ile masaj yap karnına saat yönünde ayak topuklarına sirtina ,devam sütü veriyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy rahatlar bebek gazdan
uyumayankoala Nur2021 Doktorda zaten 3-5 tane tavsiye ediyor, bebeğini en iyi sen tanıyıp gözlemlersin, hepsini denedim Sab’da fayda gördüm, isterseniz sorun yine de
Mihribann11 Emirinannesiiiiiii geçer az sabır et benim kız da çok gazliydi hergun acildeydik nerdeyse zamanla azalıyor
Keremikonunannesi Emirinannesiiiiiii Kimyon katıyor musunuz yeşiminiz içtiğinizde herşeye ? Gerçi emiyor mu bilmiyorum ama ben hiç hoşlanmamasa rağmen bol kimyonlu yiyip, içiyordum herşeyi. Gaz sorunumuz da pek olmadı çok şükür.
Emirinannesiiiiiii Keremikonunannesi Doktor 1 çay kaşığı kimyon yut dedi yutuyorum ama değişen bişey yok
Defeninannesiii Bizde 2 aylık olduk çok şükür gaz sorunumuz bitti bitecek. Bizde nurse harveys kullandık faydası olmadı hiç ama sab simplex var Allah onu çıkaran dan razı olsun 2.şişede gaz maz kalmadı. Doktoruna danışarak kullan bence çok faydasını göreceksin
Emirinannesiiiiiii Mihribann11 Aglamadigi dakika yok insan kötü oluyor ama sabrediyorum inşallah duzelirr
Gocicim Emirinannesiiiiiii kayisi suyu icebilirsin kabizlik hiderici seler icip yersen sutten ona da gecer armut karpuz mesela lifli gidalar bolca
fitmommy Emirinannesiiiiiii biogaia probiyotik diye biliyorum onunla birlikte bir gaz damlası kullanabilirsiniz. Biz mesela maflor ve sab simplex kullandık zeytinyağ veya tatlı badem yağı ile karnına ayak tabanına masaj yapabilirsiniz çok iyi geliyor 4 aydan fazla gaz problemi çektik