HiraNurveAnnesiii Ben şuan sleepy kullanıyorum ama baby turcoyu merak ediyorum ,kullananlar anlatabilir mi memnunmusunuz?ben trendyoldan alıcam da ? yorumlarda kuru felan yazmışlar doğru mu
haziranin25i HiraNurveAnnesiii baby turco kullandım ilk yaprakları muhteşem ama paketin bitimine doğru kalan yaprakları aşırı ıslak sıkıyordum baya su akıyordu. Bebeğimde tahriş vs yapmadı memnun kaldım tek memnuniyetsizliğim son yapraklarının çok ıslak olması
egelsenkonuss HiraNurveAnnesiii bence çok ıslak olmasına bakmayın nemli kalır pişik olur bende şokun bebeland yeni doğan paketini kullanıyorum mühendisinoglu sayfasında da var yıldız ürün olarak
Alyameltem HiraNurveAnnesiii Baby turco hiç beğenmedim fiyatı uygun geldiği için almıştım denemelik bir paket ama hem çok küçük yaprakları hem çok ince elde dağılıyor. Prima temiz ve ferah kullanıyorum uzun zamandır üstüne tanımamm
HiraNurveAnnesiii haziranin25i sabunlu olandan mı aldınız yoksa zeytinli olandan mı yenidoğan için birde kalitesi nasıl ?
Kahvecolik aynen çok ıslak oluyo sonlarda paketım agzını bıraz açık bırakıyorum birazda ince slepeye göre slepeynın kokusu daha güzel ama bayb turco da daha hesaplı slepey de 50 adet bayb de 90 adet var ama içerik olarak ikiside temiz hesaplı olsun dersen bayb turco
EslemEva_23 HiraNurveAnnesiii sleepy kızım ilk doğduğu gün kullandım 1 aya yakın sonra birden kızımı pişik yaptı bıraktım prima aldım cok cok memnunum hem bez hem ıslak mendil prima kullanıyorum aşırı memnunum