Nefes21 40 günü dolmadan bebeğiyle dışarı çıkan oldu mu. Ben yürüyüş falan yapıyorum ama kızımı çıkarmama izin vermiyorlar 40 günü beklemek gerekiyormuş 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Minik1Ege Nefes21 bikere sağlık ocağına hastaneye götürüyosun kontrole yine çıkmış oluyor😂 saçmadır ben 11 günlükken çıktım
Nefeshiramm Nefes21 hayır öyle birşey yok. 40 kadın için olan Birşey kadının 40 ı çıkması demek eşiyle münasebetle başlayabilir anlamına gelir ve eskiden bunu dile getirmek hoş gelmemiş gerçi hala öyle ve o yüzden bebeğin 40 ı diyorlar öyle Birşey yok
Zelisblt Nefes21 öyle birşey yok, 1 haftalık iken memlekete gittim geldim gezdim. Geceleri tekde kaldım öyle hurafelere inanmayın lütfen 🙄.
Muhasebeciana Nefes21 tabikide cikip gezdik hatta restorantta yemek bile yedik 😁 cok sukur yasiyoruz batil inanc onlar ikindiden sonra camasir bile yikayip astim
Leylaa_ Nefes21 ohhooo çok çıktım Avm ye gittim yemege çıktık eşimle bebeğimi de aldım onun dışında hastaneye aile hekimine gidiyorsun zaten 40 bebeğin değil ki sizin
Tuba Nefes21 ben her iki oğlumla da 1 haftalıkken gezmeye çıkıyordum, bir şey olmaz korkmayın. Temiz hava hem anneye hem bebeğe iyi gelir😌