Volmine Bunu başka arkadaşa yazmıştım kopyaladim 😅😅
Saat 11de kahvalti 1 gün meyve kuruyemiş ve sütle yulaf lapası 1 gün normal kahvaltı 1 dilim süzme peynir 7 zeytin domates salatalık yeşillik bazen köz kapya biber de ekliyorum tabağıma ben acı çok severim domates ve peynirin üstüne pulbiber kekik döküp yiyorum çok lezzetli 😍
Saat 14.30-15.00 arası ara öğün 1 küçük kase yoğurt veya meyve yanında 8-10 badem ya da fındık
Akşam yemeği saat 19da o gun ne pişirdiysem onu yiyorum ama içinde muhakkak ya tavuk ya kırmızı et oluyor mesela fırında tavuk yaptım mı 2 baget orta boy patatesin yarısı bol salata ayran dün mesela patlıcan oturtma yaptım (patlıcanları kızartmıyorum firinliyorum ben genel olarak kızartma sevmem çok) 4-5 yemek kaşığı yanına yine yarim haşlanmış patates ayran salata.
Ben ekmek makarna pilav yemiyorum bazen doymazsam yanına haşlanmış patates yerim
Bunların yanı sıra günlük en az 3.5-4 litre su detoksu suyu yapıyorum 8 saatlik beslenme zamanında onu içiyorum tarifini de vereyim hatta 1 salatalık 1 limon 1 tutam nane 1 tutam maydanoz 1 çubuk tarçın salatalık ve limonu minik minik doğra diğerlerini üstüne ekle 1 litrelik şişeye suyunu koy 10 dk bekledikten sonra icmeye başla