Narin9 Kızlar hafta sonu teyzem gil gelecek sizce napayım hem güzel ağır hemde kolay bi yemek menüsü istiyorum 😃tatlı olarak tiramisu yapmayı düşünüyorum. Linçleyekler teyzem aşısını olup gelecek ona göre lincinizi yapın lütfen😃
harley Narin9 içli köfte patates salatası nursocumun dediği gibi lahmacun olabilir yada fırın da yapılacak yemekler olabilir
balporsuguu Narin9 valla bizim buralarda en cok firinda tavuk patates yapilir,hem kolay hem de agir bence
Synmannesi Narin9 fırında patatesli köfte pilav salata karpuz , ya da fırında tavuk patates çorba salata karpuz tatlı , etli kuru fasülye pilav cacık tatlı , güveç pilav salata
Birkucakmutluluk Narin9 •katmer •mantarli kiyma kavurma •istanbul sefasi diye biliyorum ismini (kup kup patates kizartmasi ustune baharat ve yumurta) •mini pizza •patates patlican Kabak biber kizartmasi ustune Domates sosu •köz patlıcan •pişi
Narin9 harley içli köfte bende düşündüm ama 1 kere yaptım çok güzel oldu ama o tarifi bulamıyorum bide çocuk olunca uzun sürüyor
tosbikyanak-ela- Narin9 yanlış anlamayın ama uzaktan geleceklerse tek pide olmaz yanına başka menü düşünmelisiniz
Narin9 nursocum aynen canım bu aralarda oğlumun maşallahı var pek durmuyorda. Lahmacun mantıklı yanına bi kaç bişy de yaparım çorba salata 1 2 meze. Mantı gider mi acaba yapmaya niyetim var doyumluk değilde azar azar çeşit olsun maksat. Uzun zamandır akrabalar gelmiyor uzaktayım sevinçten napacağımı şaşırdım gerçekten hasret kaldık böyle ortamlara rahat bi şekilde gidip gelmeye
ikiprensannesi_gul Narin9 o zaman düşünme ortak kararla yaparsınız herşeyi ilk gün önemli o zaman sadece ☺
Alyameltem Narin9 - Mantı çorbası Cafe de paris soslu antrikot (tavuk göğsü ile de yapılıyor) patates kızartması mevsim salatası vişne kompostosu Benim misafir menüm bu şekilde olur genelde