Yahya_17 Bugün tam 3 gün olucak başlayalı oğlum bugün gün boyu anne karnim agiriyor dedi. Birde bugün çok suyla oynadı acaba üşüttümü yoksa korkup kaka yapmıyor ondan mi karnı agiriyor başına gelen bilen var mı
yln33 Yahya_17 bizde kızımla 4.gundeyiz hem usuyorlar sanırım hemde kakasını yapmıyor o yüzden karnım ağrıyor diyor bazen
Nez122 Yahya_17 bende bu gün başladım tuvalet eğitimine bakalım nasıl olacak 4 kere altına kaçırdı kaçırdıktan sonra söyledi yaptığını gece bez takçaz mı ben şuan taktım üşür diye Ankara esiyor biraz da o yüzden gündüz açarım dedim
Yahya_17 efelettin Dün yaptı az bişey ama normalde oğlum günde 2 defa yapardı ilk gun az bişey yaptı görür görmez ayağa kalktı ve tuvaletten çıktı korktu dün biraz yaptı ama.korkuyor kakasindan ve sürekli suyla oynamak istiyor çişini çok rahat yapıyor hatta geldiğinde direk soluyor anne cisim geliyor der
efelettin Yahya_17 benim oğlumda 4 gün tuttu. Gece çok ağlayarak uyandı, karnı taş olmuştu, elletmiyordu. Doktora götürüp lağma yaptılar. Sonrada ilaç verdiler şimdi düzene girdi. O yüzden sordum eğer 3 gündür yapmıyorsa kakadandır diye.
efelettin Yahya_17 evet doktor normal demişti. Kaka en zor olan kısmı dedi. Böyle durumlarda ilaçla, fitille eğer çok tuttuysa lağmayla müdale ediyoruz demişti. Şimdi şurup içiriyorum hergün büyük tuvaletine çıkıyor. 2 hafta kullanıp bırakıcak. Bu süreçte de alışmış oluyor en azından.
Yorgunanne07 Kaç aylik bebeleriniz benim kızda yapmıyor tisini zar zor 15 dk duruyoruz lavaboda kalayı hep kiloda var yapmıyor çıkınca yaptıktan sonra gaga diyor
Yahya_17 efelettin ciste hiç sorunumuz yok ama. Kakasını yapmamakta direniyor. Bugün karın agrisindan öle bir kivrandi şuan ateşi de çıktı. Birde alışmış her ateslenince serum yapılmasına illaki hastaneye gidip iğne yapacam diyor ilesip eve gelecek anne sen evde Kal diyor
Yahya_17 Nez122 ben bez Takmadim ne gece nede gündüz külot dahi giydirmedim hem götürüp getirirken tuvalete rahatlık hemde külotu bez saniyorlarmis birde çocuğum kendisininde istemesi lazım galiba. Ama. Varya o kakadan korktukları anki yüz ifadeleri çok komik. Bir yandan üzülüyorum bir yandan aklıma geldikce gülesim var sütten kesince çok rahatlamıştım acaba bezden açınca onlar bu tuvalete sürecine alisincada rahatlaya bilecekmiyiz.
Yahya_17 yln33 ayy bugün 4.gun ve tam bir rezillik 🤭 asla kakasını tuvalette yapmıyor asla altinada kaciak istemiyor. Ve karnım agiriyor anneyyydiye ağlıyor sürekli sizlerin nasıl gidiyor
yln33 Yahya_17 bizimde aynı artık dayanamayıp altına biraz kaçırıyor ama devamı gelmiyor asla tuvalete oturmak istemiyor kakası geldiginde
Yahya_17 yln33 bugün berbat bir gündü asla gitmek istemiyordu halbu ki.ilk 3 gün çok iyi gittik. Bence iki gün daha böle.gider sonra düzelir ama bence emzirme dönemini bitirmek daha rahat tuvalet eğitimi donemindenşe
yln33 Yahya_17 kesinlikle aynı şeyleri yaşamışız bugün tam 5 kere altına kaka yaptı ve poposu pisti 😪inşallah bir daha tekrarlNmaz😁