Melin16 hepinize gecmis olsun ikiz annesi olarak 4 aylik bebeklerimde reflu vardi. Kac tane ozel doktor degistirdimsede kimse cozum bulamadi. Ben her öğünü bebeğin yedigi kadar verdim bebek fazla yer mantığında gitmedim. Cunki mide kucuk fazlasini cikariyorlar ve sizinde moraliniz bozuluyor. Misal bir ogun besleme 30 cc ise uzerine cikmayin hatta 30 fazla ise 25 verin ben oyle oyle cozdum. nasilsa kusuyor kalan icerde ona yeter demeyin asirii besleme yada az besleme, duzensiz beslemelerde refluyu artırıyor. Arastirdigim bütün yazilarda bunlar vardi. Birde gavisgon infat deneyin doktorunuza danisarak. Gaz damlasini düzenli kullanin cunki gazda kusturuyor. Ben hala gaz damalasi kullanıyorum. Sukur hic bir problemimiz kalmadi. Zeytinyag veriyorum 1 er kasik 3 ogun oda rahatlatoyor. ( bu arada sutum yetmedi mamaya gectik) Gazsiz bebe mutlu bebe 🥰😍🥰😍 reflu yatağı kullandik 3 ay boyunca rahat ettiler. Biz anneler bebelerimizi takip ederek çözüyoruz herseyimizi. Hepimize allah saglik ve kolayliklar versin. 🤲