AhsenMineL Merhaba kızlar kızım 13 aylık dünden beri kollarında bacaklarında bu tarz benek benek kabarmalar var farklı birşey yedirmedm dün birtek su çiçeği aşısı olduk acaba sıcaktanmı isilik olabilir mi yoksa sinek falanmı ısırmış kendim anlayamadımda bakarmısınız https://www.hizliresim.com/26z57j6
dominantteyze AhsenMineL benimkindede aynısı var yayıldı sonra götürdüm doktora birşey ısırmış döküntü yapmış dedi ilaç verdi krem
Mehmuhmus AhsenMineL brnimkide aşıdan sonra böyle oldu bı hafta sonra oldu hemen değil doktoruna sordum sinek ısırığı dedi şimdi azaldı kabarcıklar cogalirsa doktoruna sorun
elifineylulu AhsenMineL benim kızımda da olmuştu sağlık ocağındaki doktor 11-3 arası çıkartma dışarı güneşten olmuş isilik gibi bişey halk arasında demişti bı şurup verdi 5 gün kullandık bir de krem verdi onunla geçti canım
AhsenMineL dominantteyze yaa anladım canım bende yayılırsa götüreyim en iyisi hangi ilacı kullanmıştınız
Elaogemnes dominantteyze bizdede var bi gün bacağında bigün kolunda sinek ısırığı sanırım öyle dediler🤷🏽♀️