Prenses21 Kizlar nasil bakiyosunuz bu 40 cikana kdr ben hep emziriyorum oda gogsumde uyuyo yatiriyorum tekrar uyaninca emziriyorum baska turlu durmuyo 5 10 dkka bazn gozu acik yatiyo oyle sonra tekrar emmek istiyo yanlismi bakiyorum acaba gece hic durmuyo 1 dkka daliyo uykuya kalkiyo
haziranin25i Prenses21 ilk 3 ay geceleri hariç sadece göğsümde uyudu. Bana da öyle güzel hissettiriyordu ki ❤️ 7 aya giriyoruz şimdi göğsümde uyumuyor yanımda ayağını ve elini üstüme atıp yatıyor 🌼 Bazen göğsüme yatırıp öyle uyuyakaldığı zamanları özlüyorum 😍
Saremkuzu Prenses21 bende aynı dertten muzdaribim geceleri hep huzursuz, surekli memede kalmak istiyor sabah 5 i buluyor uyumamiz doğduğundan beri böyle 10 gunluguz henüz, dünyaya uyum sağlamaya çalışıyorlar, kokumuzu istiyorlar, 4.trimester dönemi diyorlar.
Prenses21 Polina surekli uyuyup uyanmasi normalmi gogsumde uyutuncada bu sefer cok sut icti icin kusuyo
Polina Prenses21 gazını çıkarmadan yatırma o zaman rahatsız olur uyanır sürekli kusar eğer çok kusan bi bebekse reflü yatağı kullan ki sen uyuduğunda boğazına kaçmasın