Deniz1407 Merhaba annelerrr Doğum sonrası kilolarınız nasıl verdiniz ve ne kadar süre de ben 50 kilo hamile kaldım 75 oldum suan bilmiyorum 1 ay olcak doğum ama gözüme hala çok kilolu geliyorum ve çok takıldım nasıl verebilirim
Yerfistigininannesi Deniz1407 daha kilo veemeniz için erken yeni dogum yapmışsınız ama bende 80ile hamile kalip 100 olmuştum biraz dikkat ettim aralikli oruc yaptım leslie yaotim ip atladim baya uzun sürdü ama 71e düştüm biraz saldim 4kilo aldım 60a kadar mucadele edecem
Zeynep228 Deniz1407 ben 9 gün oluyor doğum yapalı 83 ile girdim doğuma şuan 73 oldum kendiliğinden gidecek galiba hergün tartılıyorum bi günde 1 kilo gidiyor 😂 bence bol emzirmek bol su içmek kendiliğinden gidecek gibi görünüyor bakalım geriye 13 kilom kaldı
Hazalim Deniz1407 şuan 6 aylik bebeğim emzirmeyi biraktirana kadar böyle devam insalllah sonrasında vericem😂
Deniz1407 Yerfistigininannesi Leslie bende yapmaya başladım ama gitçek gibi gelmiyor kilolar bana belki de psikolojik gelen giden kilolar kalmış diyor bilemiyorum 😒
Deniz1407 Zeynep228 ben emziremiyorum emmedi hiç o yüzden tereddüt ediyorum kalır mı kilo diye çünkü emzirenler kolay verebiliyormuş
Zeynep228 Deniz1407 canım emzirmeyenlerinde kolay verdiğini duydum eğer yediklerine dikkat edersen tabiki hamilelikteki gibi yemeye devam edersen ozaman vermek zor olabilir
Hazalim Deniz1407 54 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim bebeğim 3 aylık iken tartıldım 63 kiloydum şuan bilmiyorum 😂
Ysm2019 Deniz1407 doğum yapalı 45 gün oldu hamile kaldığım kiloya geri döndüm ama yine fazlam var tabi bol su içmeniz gerek sabah hariç ekmeği kesin birde bende iki bebek var koşturmaktan veriyorum 😃
Deniz1407 Hazalim tahminen bende 65 lerde varım yedim yedim zannediyorum ki doğumda 50 kilo olarak cıkıcam ama olmadı hepsi bana kaldı 😂😂
uykusuzpanda Deniz1407 bende 62 kiloyla hamile kaldim 72 ile doguma girdim 3 yıl olucak suan 69 kiloyum emzirmeyi birakinca birden kilo aldım asiri yemedigim halde
Hazalim Deniz1407 kilo nedir ki verilir gider sağlık olsun şuan bebeğime.sut vermem daha önemli bıraksın emmemyi ozaman veririm eğer hala 63 isem çokta bı kilo dgl