BirAnneBirBebekkkKk Sizde oyle misiniz kizlar her ay ayni korku ne kadar dikkat etsekte her ay hamile miyim diye korku yasiyoruz ben oyleyim sahsen
Aliveannesiiii BirAnneBirBebekkkKk evet bende öyleyim, dediğiniz gibi korunuyoruz tabii ki günlere de dikkat ediyorum ama her ay aynı korku heyecan 😞
1prens1prensess BirAnneBirBebekkkKk al bendende o kadar öyle korkuyorum ki anlatamam 20 aylık oğlum var 5 aylık kızım var 2.doğumum berbattı 3.ye hamile kalmamam lazım ölüm riskim bile var denenebilir sırf korkumdan bazen eşimle ilişkiye bile girmek istemiyorum gözüm çok korktu ne yaparım bilemiyorum Allahım olmayanlara versin inşallah
BirAnneBirBebekkkKk Zynp26- bende coktan taktiracaktim esim bi turlu istemiyor kavga cikariyor anlamadim boyle kendimi kotu hissediyorum suan hamileyim gibi geliyor
614408eoa 5-cocuk-annesi hah bunları okudkca kordonlarımı baglatmaya karar verdm nere güvenecez biz ya valla hap kullandım hic aksatmadım hic bir kaza olmadı esim dd pre var ama bn hamileyim bb anlayamıyorm yemn ederim
Mekmek 5-cocuk-annesi hayretler içindeyim kurban olayım nasıl baktınız ya hepsine nasıl bir güç nasıl bir psikoloji nasıl dayandınız
Irmakefe Ay sorma ben tüpleri baglattigim halde korkuyorum ki öyle bı riskte varmış yani bı kaç kişiden duymuştum🤦🤷
5-cocuk-annesi Irmakefe normal doğum yapıyorum eşim dedi artık çocuk getirme onun ameliyat ol sezaryen doğum yap bağlat ben baglatmadim ölünce insanın üstünde namaz kilinmiyormus spiral aynı şekil bizde şaşırdık 🤔
BirAnneBirBebekkkKk Mom0911 benim de yasina 12 gun var acayip korkuyorum her ay test yapiyorum sanki midem bulaniyor gibi geliyor cok psikolojim bozuluyo 1 ine zor bakiyorum simdilik
Zynp26- BirAnneBirBebekkkKk ben taktıracam ama burda hep okuyorum kanama oluyo kayma oluyo falan diye ay ne kadar zor ya kadın olmak ben gizli taktıracam mecbur yapacak bisey yok benim icin hamile kalmak demek sinir sistemimin çökmesi sitres demek
5-cocuk-annesi 614408eoa hiç hap kullanmadim cocuklarimda 2 yaşına kadar emzirdim öyle hamile kalıyordum spiral beni 5 yıl idare etti yaptı yapacağını 😂😂
Birprensesannesiii3850 614408eoa teyzemde kordonlarini baglatmisti 10 sene sonra cocugu oldu😂hicbisey kesin cözüm degil galiba
17112020 5-cocuk-annesi herşeyi gectim artik cocuk getirme lafina ayri takildim….ne demek bu bakkaldan aliyor gibi
Bitikmomi 5-cocuk-annesi 5 yıl sonra mı hamile kaldınız spiralle? Peki biz napıcaz Nası korunucaz rabbime dua etmekten başka çaremiz yok mu yani 🤣
BirAnneBirBebekkkKk Zynp26- bende cok kotuyum bi daha olursa psikolojimi dusunemiyorum gene randevu aldim ikna ederim diyorum edemiyorum bende spiralle hamile kaldim diyenler var burda vazgeciyorum
Zynp26- 5-cocuk-annesi of ya ben nasıl koruacagim simdi hep hamileyim piskplojisi var korkuyorum dogumdan ne yapim ilk bebegimi kayip ettim bende tehlike altina girdim korktum sonra tekrar hamile kaldim bebegimi kucagima aldim cok şükür ama simdi gözum cok korkuyor sezeryandan falan